[:ca]

  • Ho farà a través del seu coordinador, Àlex d’Espona, convidat per EBAN

BANC, amb l’Àlex d’Espona, coordinador de la xarxa, com a representant, estarà present a l’esdeveniment organitzat per EBAN, el congrés EAIS (European Angel Investment Summit) que es celebrarà els dies 25 i 26 de novembre, a Brussel·les.

Centenars d’inversors, startups seleccionades, formuladores de polítiques i empreses formaràn part de l’esdeveniment, que té com a objectiu posar als inversors informals al centre d’atenció i destacar com aquests aporten dinamisme econòmic al finançar la innovació i assumir riscos des d’un principi.

EBAN s’està associant amb el Portal de Projectes d’Inversió Europea, la DG GROW i la DG ECFIN de la Comissió Europea, així com amb la Red Enterprise Europe per a l’esdeveniment.

Per més informació sobre l’EAIS clica aquí

 

 [:es]

  • Lo hará a través de su coordinador, Àlex d’Espona, invitado por EBAN

BANC, con Alex de Espona, coordinador de la red, como representante, estará presente en el evento organizado por EBAN, el congreso EAIS (European Angel Investment Summit) que se celebrará los días 25 y 26 de noviembre, en Bruselas.

Cientos de inversores, startups seleccionadas, formuladores de políticas y empresas formarán parte del evento, que tiene como objetivo poner a los inversores informales en el centro de atención y destacar cómo estos aportan dinamismo económico al financiar la innovación y asumir riesgos desde el principio.

EBAN está asociando con el Portal de Proyectos de Inversión Europea, la DG GROW y la DG ECFIN de la Comisión Europea, así como con la Red Enterprise Europe para el evento.

Para más información sobre el EAIS haz click aquí

 [:en]

  • The organization will do it through its coordinator, Àlex d’Espona, invited by EBAN

BANC, with Alex de Espona, network coordinator, as representative, will be present at the event organized by EBAN, the EAIS (European Angel Investment Summit) congress that will be held on November 25 and 26, in Brussels.

Hundreds of investors, selected startups, policy makers and companies will be part of the event, which aims to put informal investors in the spotlight and highlight how they provide economic dynamism by financing innovation and taking risks from the beginning.

EBAN is partnering with the European Investment Project Portal, the European Commission DG GROW and DG ECFIN, as well as the Enterprise Europe Network for the event.

For more information about EAIS click here[:]