• Ho farà a través del seu coordinador, Àlex d’Espona, convidat per EBAN

BANC, amb l’Àlex d’Espona, coordinador de la xarxa, com a representant, estarà present a l’esdeveniment organitzat per EBAN, el congrés EAIS (European Angel Investment Summit) que es celebrarà els dies 25 i 26 de novembre, a Brussel·les.

Centenars d’inversors, startups seleccionades, formuladores de polítiques i empreses formaràn part de l’esdeveniment, que té com a objectiu posar als inversors informals al centre d’atenció i destacar com aquests aporten dinamisme econòmic al finançar la innovació i assumir riscos des d’un principi.

EBAN s’està associant amb el Portal de Projectes d’Inversió Europea, la DG GROW i la DG ECFIN de la Comissió Europea, així com amb la Red Enterprise Europe per a l’esdeveniment.

Per més informació sobre l’EAIS clica aquí