• La Nit de l’Empresari va posar el focus en la sostenibilitat, sense deixar passar per alt la urgència de sumar agents socials i econòmics en favor de Catalunya.

Barcelona, 23 d’octubre de 2019. La 25a edició de La Nit de l’Empresari organitzada per la Cecot es va celebrar ahir amb èxit al Teatre Nacional de Catalunya. Un acte que suposa el punt de trobada anual entre empresaris i empresàries, on es fa homenatge a l’esforç diari de ”fer empresa” i on es distingeixen les bones pràctiques en àmbits professionals i empresarials, premiant-les i compartint-les fent-les publiques, lo que resulta una vocació natural d’una organització empresarial com es la Cecot.

Sota el lema Energèticsaquesta edició de La Nit de l’Empresari ha posat el focus en la sostenibilitat, centrant-se en empreses sostenibles, en administracions responsables i en la transició energètica que vivim en l’actualitat. D’aquesta manera i amb convidats de luxe que no han volgut faltar al gran esdeveniment, la Cecot ha posat de manifest  “la necessitat de treballar plegats a favor d’un model energètic més sostenible, menys contaminant, que redueixi els nivells d’emergència climàtica, amb uns costos realistes i que incideixin positivament en la competitivitat empresarial”. Una necessitat representada per un gran nombre d’empresaris i empresàries motivats que gràcies al dinamisme i energia que aporten a l’activitat dels seus negocis, son capaços de transformar l’entorn i la societat.

En l’acte, la Cecot ha guardonat a vuit empreses i organitzacions pel seu progrés empresarial i per la contribució que han aportat al desenvolupament econòmic i empresarial del país. Algunes de les empreses premiades han sigut: Sensocar (empresa més internacional), Silence (reconeixement a la innovació), Kave Home (comerç més dinàmic), Able Human Motion (millor iniciativa jove empresarial), La Casa de la Carlota & Friends (reconeixement a la pime responsable) i La Farga (premi Prevint).

Així doncs, la 25a edició de La Nit de l’Empresari s’ha celebrat donant una especial importancia a la sostenibilitat, i amb un gran suport de personatges importants en l’àmbit de la política i el món empresarial, impulsant la idea de sumar forces en favor de Catalunya, la seva ciutadania, els agents econòmics i socials, les institucions i definitivament pel bé de tota la societat catalana, però també de l’espanyola i de la resta del món.