Barcelona, 22 d’octubre de 2019. BANC a través d’un conveni amb ENISA, ajuda als emprenedors a aconseguir finançament per projectes de caràcter innovador. En aquest cas la xarxa BANC ha aconseguit un ENISA per l’empresa “Get With”.

Get With es una consultora de selecció de personal per empreses innovadores que busquen perfils tècnics molt específics.

L’empresa busca i selecciona candidats amb coneixements tècnics informàtics molt específics, com desenvolupadors o programadors, per als seus clients. Estudiant molt a fons les necessitats dels mateixos i assegurant-se de que els candidats encaixin amb l’empresa client. Get With gestiona la incorporació del nou empleat amb una máxima agilitat i rapidesa.

Dins la missió de BANC de donar suport a les diferents iniciatives d’emprenedoria i empresarials ha arribat a un acord de partnering amb Get With per consolidar el seu pla de negoci i assolir els seus objectius. Aconseguint un recurs institucional com es un ENISA.

Sobre BANC

BANC va ser la primera xarxa privada catalana i espanyola de Business Angels, que va néixer per iniciativa de la patronal Cecot i d’Autoocupació. A l’hora, BANC compta amb el recolzament d’ACCIÓ i està integrada en la Xarxa d’Inversors Privats (XIP), i és membre de la Xarxa Espanyola de Business Angels (ESBAN) i de la European Business Angels Network (EBAN). Durant el 2018, la xarxa BANC ha contribuït a capitalitzar 424.000€ en equity, que es reparteixen en quatre operacions que han mobilitzat 310.000€ de business àngels i 114.000€ dels mateixos promotors.

BANC – BUSINESS ANGELS NETWORK DE CATALUNYA

C/Veneçuela, 103, 1r pis (districte 22@) – 08019 Barcelona

Tel: 93 266 70 67 – info@bancat.com