Dimecres, 9 d’octubre de 2019. El president de BANC, Albert Colomer ha assistit com a membre de l’organització EBAN a l’esdeveniment de GITEX Future Stars celebrat a Dubai i organitzat per GITEX, que celebra la seva 39a edició en el present any 2019, entre els dies 6 i 10 d’octubre.

El GITEX Technology Week es una de les fires més importants en els Emirats Àrabs en l’àmbit de l’electrònica. L’esdeveniment es molt important per al país ja que en aquest àmbit, l’economia àrab està experimentant un repunt econòmic. En la fira s’exposen productes i innovacions tecnològiques, com la Intel·ligència artificial, 5G o ciutats intel·ligents, a demés d’oferir xerrades i conferències de l’àmbit, reunint en un mateix espai tot el talent i els avenços tecnològics i científics d’Orient Pròxim, Nord d’Àfrica i el Sud d’Àsia. Habitualment hi participen fins a 140 països diferents i s’esperen més de 100.000 visitants.

La mobilitat sostenible i les ciutats intel·ligents són una de les apostes d’aquesta trobada tecnològica celebrada a Dubai. Aquesta trobada permet als inversors internacionals posar-se en contacte amb un mercat que està en creixement continu.

GITEX i GITEX Future Stars estan buscant ‘business angels’ que puguin tenir un paper en els diversos programes com a oradors, mentors per a noves empreses o membres del jurat.

Per primera vegada, GITEX Future Stars i GITEX Technology Week presentaran un programa de conferència combinat, que portarà el millor d’ambdós mons, titans tecnològics i noves empreses, en una agenda veritablement poderosa.

GITEX Future Stars és on les idees més creatives del món es poden veure en acció, on les tecnologies com ‘blockchain’ i la IA van més enllà de ser paraules de moda per convertir-se en realitats comercials, i on les indústries evolucionen en temps real.

Albert Colomer ha estat present doncs en una de les fires més importants del món en l’àmbit de la tecnologia i innovació, representant a l’organització EBAN, que ha estat activament involucrada en l’agenda d’aquest gran esdeveniment per tercer any consecutiu.