[:ca]En el marc del programa INDESUP!, et convidem a participar a la 3a edició de l’Sports Investment Forum, en què 6 start-ups relacionades amb l’esport presentaran els seus projectes davant diversos inversors privats: family office, xarxes de business angels, inversors individuals, societats de capital de risc, etc.
En edicions anteriors, 11 emprenedors van presentar les seves start-ups davant més de 30 inversors, amb els quals han mantingut reunions posteriors.

Un clar exemple d’èxit el trobem en l’start-up Sharry Up, que va participar en l’edició 2018 de l’Sports Investment Forum, va tancar una 1a ronda de finançament i està a punt de tancar-ne la 2a.

INDESUP! Sports Investment Forum es celebrarà en el marc de l’Sports Innovation Day (anteriorment Dia de l’Emprenedor en Esport), el 12 de novembre a Barcelona.

Si ets emprenedor i necessites finançament, disposes fins al 22 d’octubre per a enviar-nos la teva sol·licitud.

Per a qualsevol aclariment,

contacta’ns!

Ves aquí per les veure les condicions i registre [:es]

En el marco del programa INDESUP!, te invitamos a participar en la 3ª edición del Sports Investment Forum, en el que 6 start-ups relacionadas con el deporte presentarán sus proyectos de inversión ante diversos inversores privados: family office, redes de business angels, inversores individuales, sociedades de capital riesgo, etc.
En ediciones anteriores, 11 emprendedores presentaron su start-up ante más de 30 inversores, con los que han mantenido reuniones posteriores.

Un claro ejemplo de éxito lo encontramos en la start-up Sharry Up, que participó en la edición 2018 del Sports Investment Forum, cerró una 1ª ronda de financiación y está a punto de cerrar la 2ª.

INDESUP! Sports Investment Forum se celebrará en el marco del Sports Innovation Day (anteriormente Día del Emprendedor en Deporte), el 12 de noviembre en Barcelona.

Si eres emprendedor y necesitas financiación, dispones hasta el 22 de octubre para enviarnos tu solicitud.

Para cualquier aclaración, ¡contáctanos!

Ve aquí para ver las condiciones i registro

[:]