Albert Colomer, segon per la dreta, en la sessió de constitució de MedAngels, a Alexandria.

 

  • La local Banc és una de les cofundadores de MedAngels, que neix a Alexandria

Dissabte, 5 d’octubre de 2019. La xarxa de “business angels” segueix creixent. La darrera proposta arriba de diferents països del Mediterrani i en el que ha participat de forma determinant l’egarenca Banc, Business of Angels Network de Catalunya, entitat nascuda de Cecot. La MedAngels és la primera xarxa de “business angels” dels països del Mediterrani i es va llançar oficialment a l’emblemàtica Biblioteca de la ciutat marítima d’Alexandria, a Egipte. El llançament va tenir lloc durant el Techne Summit, la trobada de Business Angels Mediterrània.

MedAngels està co-fundada pel terrassenc Albert Colomer, president d’Autoocupació, juntament amb Tarek El Kandy, fundador d’Alex Angels i inversors de set països de la ribera mediterrània. La xarxa MedAngels agrupa i coordina xarxes de “business angels” de França, Espanya, Grècia, Tunísia, Marroc, Egipte, Líban, Eslovènia i Croàcia entre d’altres.

“Establir una xarxa de “business angels” del Mediterrani és crucial per facilitar les inversions inicials no només a cada país sinó entre 21 països del Mediterrani. Construir una xarxa de confiança que promou la inversió entre països és molt necessària a més facilitarà la connexió entre Àfrica, Europa i l’Orient Mitjà” van declarar els fundadors de Med Angels, Albert Colomer, fundador de Banc i membre del Board de l’European Business Angels Network Eban.

”Construir una xarxa de confiança que promou la inversió entre països és molt necessària a més facilitarà la connexió entre Àfrica, Europa i l’Orient Mitjà”

ALBERT COLOMER Vicepresident de Banc

A continuació de la sessió de constitució, i davant de centenars d’emprenedors, inversors i responsables de l’ecosistema emprenedor de diferents països de la Mediterrània, al Gran Saló de la Biblioteca d’Alexandria, el congrés va continuar amb la conferència “Acceleració d’Inversors i Emprenedors del Mediterrani”, amb la participació d’Albert Colomer, vicepresident de Business Angels Network Catalunya, Nazeh Ben Ammar, president de Carthage Business Angels (Tunísia); Loay El-Shawarby, co-fundador d’Alex Angels (Egypt); Marcel Dridje, president de Sophia Business Angels (France) i Keith Wallace, soci directiu de DeInvesteerders Club.

Ivan Jovetic, president de Montenegro Business Angels Network (Meban) juntament amb Nicholas Rouhana i Corine Kiame de Lebanese IM Capital i representant les xarxes de Business Angels Sedars i el Fons de Dones Inversores del Líban van participar en l’esdeveniment.