• MENAS han gaudit de formació emprenedora els dies 3 i 4 d’octubre a Foment del Treball

Barcelona, 07 d’octubre de 2019. The Next Society ha celebrat amb èxit l’esdeveniment dels dies 3 i 4 d’octubre, on a través de EBAN i BANC, ha impartit formació emprenedora per a MENAS, en un total de 16 hores distribuïdes en els dos dies.

The Next Society és una comunitat oberta d’empresaris, empresaris, inversors, empreses, ONG, centres d’innovació pública i privada, centres de recerca i desenvolupament econòmic d’Europa i 7 països mediterranis: Algèria, Egipte, Jordània, Líban, Marroc, Palestina i Tunísia. La comunitat té com a objectiu mobilitzar, promoure i reforçar els ecosistemes d’innovació i el desenvolupament econòmic a la regió MENA.

Donat que la falta d’accés al finançament segueix sent el principal obstacle per a les empreses innovadores en la regió MENA, The Next Society ha buscat amb aquesta formació ajudar als participants a portar els seus negocis al següent nivell, millorant la seva penetració al mercat, la seva estratègia de ventes, el seu pla financer comercial i les seves habilitats de llançament, amb l’objectiu de convèncer als inversors per aconseguir finançament.

Les diferents sessions han resultat molt productives i valuoses per als participants, que s’han endut un coneixement pràctic i útil en l’àmbit emprenedor, a demés de gaudir de l’experiència de formació.