Barcelona, 26 de setembre de 2019. BANC a través d’un conveni amb ENISA, ajuda als emprenedors a aconseguir finançament per projectes de caràcter innovador. En aquest cas la xarxa BANC ha aconseguit un ENISA per l’empresa  “Asutec Electronic SL”.

Asutec es un proveïdor europeu d’elements electrònics per comandar cobertes de piscines i para-sols i permetre l’automatització. Té com a missió convertir-se en l’empresa de referencia en el sector a nivell europeu.

Dins la missió de BANC de donar suport a les diferents iniciatives d’emprenedoria i empresarials ha arribat a un acord de partnering amb Asutec per consolidar el seu pla de negoci i assolir els seus objectius.

Aquest acord està vinculat a dotar de recursos tant d’inversors privats com institucionals com el ENISA que responen a un pla d’acompanyament per recolzar l’assoliment dels objectius d’Asutec.

Asutec ha desenvolupat la millor caixa electrònica, que pot comandar qualsevol tipus de motor del mercat i disposa d’una sèrie de prestacions extres (aturada de seguretat i possibilitat de submergir el motor), que el diferencien de la competència. El mercat en el que actua Asutec es un sector en creixement. El 2017 a Espanya, per exemple, les empreses del sector piscina van facturar un 9% més que l’any anterior.

Sobre BANC

BANC va ser la primera xarxa privada catalana i espanyola de Business Angels, que va néixer per iniciativa de la patronal Cecot i d’Autoocupació. A l’hora, BANC compta amb el recolzament d’ACCIÓ i està integrada en la Xarxa d’Inversors Privats (XIP), i és membre de la Xarxa Espanyola de Business Angels (ESBAN) i de la European Business Angels Network (EBAN). Durant el 2018, la xarxa BANC ha contribuït a capitalitzar 424.000€ en equity, que es reparteixen en quatre operacions que han mobilitzat 310.000€ de business angels i 114.000€ dels mateixos promotors.

BANC - BUSINESS ANGELS NETWORK DE CATALUNYA

C/Veneçuela, 103, 1r pis (districte 22@) – 08019 Barcelona

Tel: 93 266 70 67 - info@bancat.com