Barcelona, 22 de juliol de 2019. BANC a través d’un conveni amb MicroBANK, ajuda als emprenedors a aconseguir finançament per projectes de caràcter innovador. En aquest cas la xarxa BANC ha aconseguit un Microcrèdit per l’empresa  “Tekefingers

Tekefingers és un negoci dedicat a la venda de tequeños, un snack típic del sud d’Amèrica que es consumeix sobretot en esdeveniment d’oci. L’empresa ven per primera vegada sabors de tequeños diferents al tradicional de formatge com, per exemple, de poma, galeta o xocolata. El producte encaixa perfectament en la categoria de snacks de qualitat  i  no greixós, ideal per compartir i combinar amb altres productes gastronòmics.

Gabriel Federico és el creador d’aquest ambiciós projecte, que es va posar en marxa al 2016. L’empresa ja està present en diferents àmbits como són estadis de futbol, cines, parcs temàtics, etc. i té la idea de seguir expandint-se per aquest camí.

Sobre BANC

BANC va ser la primera xarxa privada catalana i espanyola de Business Angels, que va néixer per iniciativa de la patronal Cecot i d’Autoocupació, amb el suport de l’Institut Català de Finances (ICF). A l’hora, BANC compta amb el recolzament d’ACCIÓ i està integrada en la Xarxa d’Inversors Privats (XIP), i és membre de la Xarxa Espanyola de Business Angels (ESBAN) i de la European Business Angels Network (EBAN).

BANC – BUSINESS ANGELS NETWORK DE CATALUNYA

C/Veneçuela, 103, 1r pis (districte 22@) – 08019 Barcelona

Tel: 93 266 70 67 – info@bancat.com