Atès que la manca d’accés al finançament continua essent el principal obstacle per a les empreses innovadores de la regió MENA, THE NEXT SOCIETY, a través d’EBAN i BANC, proposa el dia 3 i 4 d’octubre aquest coaching de 16 hores sobre “Preparar-se per a la diligència deguda” per ajudar els participants a fer negocis al següent nivell millorant la penetració del mercat, la seva estratègia de vendes, el pla de negocis financer i les habilitats de llançament, amb l’objectiu final de convèncer un inversor que signi un acord durant una reunió de poder.

A més, donat el paper central que juguen les BSO en el camí d’un emprenedor, es convida almenys un BSO per país a acompanyar els empresaris per no treballar només amb la preparació per a la inversió, sinó també per compartir la manera en què les xarxes de BA i VC s’estructuren en el seu país respectiu.

Aquesta serà l’ocasió per discutir encara més l’accés a les estratègies de finançament a nivell nacional i regional.