El dimarts 22 d’octubre al Teatre Nacional de Catalunya (Barcelona), la Cecot, soci fundador de la xarxa BANC, celebrarà la 25a edició de la Nit de l’Empresari, amb motiu del lliurament dels Reconeixements Cecot al Progrés Empresarial.

La Nit de l’Empresari esdevé el punt de trobada anual entre empresaris i empresàries, on es dóna homenatge a l’esforç diari del “fer empresa” i on es distingeix les bones pràctiques en àmbits professionals i empresarials, premiant-les, fent-les públiques i compartint-les amb altres empreses i professionals. Aquesta és, sens dubte, una funció bàsica en una organització empresarial com la Cecot.

La convocatòria per optar als Reconeixements Cecot al Progrés Empresarial 2019 és oberta per a totes les empreses i professionals amb seu social a Catalunya i de tots els sectors econòmics que hi vulguin participar d’ara fins el 2 d’agost. Amb aquests guardons la Cecot reconeix públicament a empreses i professionals que durant el darrer any han destacat pel seu esforç i bons resultats a l’entorn de l’activitat empresarial i/o del món econòmic.

Un dels premis que s’atorgaran és “Millor jove iniciativa empresarial”  que vol premiar a un/a jove emprenedor/a que hagi posat en marxa un nou projecte empresarial. Aquest premi està en col·laboració amb la Xarxa BANC