BANC a través d’un conveni amb MicroBANK, ajuda als emprenedors a aconseguir finançament per projectes de caràcter innovador. En aquest cas la xarxa BANC ha aconseguit un Microcrèdit per l’empresa  “Blockchain Institute & Technology, blintech”

El Blockchain Institute & Technology, blintech, és el primer centre privat de formació reglada de Blockchain i tecnologies disruptives a nivell internacional nascut a Barcelona al desembre de 2017. L’objectiu de Blintech és ajudar als professionals i empreses a ser líders en la revolució 4.0 que estem vivint.

Dins la missió de BANC de recolzar les iniciatives d’emprenedoria i empresarials ha arribat a un acord de partnering amb el Blockchain Institute & Technology per consolidar el seu pla de negoci a nivell nacional i expansió internacional. Fent un aposta clara pel talent del país.

Aquest acord està vinculat a dotar de recursos tant d’inversors privats com institucionals com el Microbank que responen a un plà d’acompanyament continuat al llarg del temps per recolzar l’assoliment els seus objectius de Blintech.

En el seu primer any de vida, 2018, per les aules pioneres de Blintech varen passar més de 108 alumnes pels diferents postgraus i executive programs basats en blockchain convertint-se en un referent del rector. Convertint-se en un cas d’èxit d’emprenedoria nascut a la ciutat de Barcelona en tant sols un any.

El Blockchain Institute & Technology compta amb el recolzament d’institucions referents com IBM, EADA Business School i la Generalitat de Catalunya.

Pàgina web de la companyia 

 Sobre BANC

BANC va ser la primera xarxa privada catalana i espanyola de Business Angels, que va néixer per iniciativa de la patronal Cecot i d’Autoocupació, amb el suport de l’Institut Català de Finances (ICF). A l’hora, BANC compta amb el recolzament d’ACCIÓ i està integrada en la Xarxa d’Inversors Privats (XIP), i és membre de la Xarxa Espanyola de Business Angels (ESBAN) i de la European Business Angels Network (EBAN).