[:ca]

Els propers 12 i 13 de Juny tindrà lloc el saló BIZBARCELONA al recinte Monjuïc de la Fira de Barcelona.

BIZBARCELONA és l’espai on trobaràs respostes i inspiració per emprendre o fer créixer el teu negoci: innovació, networking, assessorament, formació… en la més amplia oferta expositiva, de continguts i activitats enfocats a persones emprenedores, start-ups, pimes i autònoms.
La millor combinació de recursos públics i privats que t’ajudaran a crear o fer créixer els teus negocis en un entorn dinàmic, inclusiu, col·laboratiu i obert a tothom.

 BANC, com entitat membre del BIZ Community,formarà part dels assessoraments BIZBARCELONA 2019.

Si estàs interessat en assistir, et donem accés gratuït al saló !

Envia’ns un correu a info@bancat.com i el facilitarem el codi d’acreditació gratuït!

[:es]

Los próximos 12 y 13 de Junio ​​tendrá lugar el salón BIZBARCELONA en el recinto Montjuïc de la Fira de Barcelona.

BIZBARCELONA es el espacio donde encontrarás respuestas e inspiración para emprender o hacer crecer tu negocio: innovación, networking, asesoramiento, formación … en la más amplia oferta expositiva, de contenidos y actividades enfocados a personas emprendedoras, start-ups, pymes y autónomos .

La mejor combinación de recursos públicos y privados que te ayudarán a crear o hacer crecer tus negocios en un entorno dinámico, inclusivo, colaborativo y abierto a todos.

Business Angels Network de Catalunya, como entidad miembro del BIZ Community, formará parte de los assesoraments BIZBARCELONA 2019.

Si estás interesado en asistir, te damos acceso gratuito al salón!

Envíanos un correo a info@bancat.com y te facilitaremos el código de acreditación gratuito!

[:en]
[:]