BANC ha aconseguit un Microcrèdit per l’empresa  “The EVENT-App Company”, centrada en salvar el coneixement en formacions i esdeveniments professionals. L’empresa ha desenvolupat SaveKnow, una App nativa (tant per iOS com per Android) més una plataforma web que permet salvar tot el coneixement generat en una formació, congrés o conferència.

BANC a través d’un conveni amb MicroBANK, ajuda als emprenedors a aconseguir finançament per projectes de caràcter innovador.

Més informació sobre Saveknow: 

Amb Saveknow, els assistents poden emportar-se tot el coneixement generat en el seu mòbil allà a on vagin i consultar-ho des de qualsevol dispositiu sempre que vulguin, oferint una millor protecció de la propietat intel·lectual dels ponents i impactes publicitaris pels sponsors, molt més enllà de les dates de l’esdeveniment.

 Al finalitzar cada ponència de l’esdeveniment, es genera de forma automàtica un vídeo de diapositives i veus, amb les explicacions del ponent per cada diapositiva, les veus dels assistents al torn de preguntes i altre coneixement generat a l’esdeveniment.

Els vídeos de les ponències queden conservats a la compte d’usuari dels assistents al Cloud, perquè ho puguin consultar sempre que vulguin, sense límit de temps, des de qualsevol  smartphone, tablet, ordinador, Smart TV o pissarra electrònica.

Al inici de cada vídeo de cada ponència, apareixen els logos dels sponsors amb un link directe cap a la seva pàgina web, generant-les així impactes publicitaris molt més enllà de les dates de l’esdeveniment i facilitant la consulta als assistents.

 

Video SaveKnow English

Vídeo SaveKnow Castellà