• L’acte es va celebrar a Kosovo, on també es va realitzar un workshop sobre el paper dels inversors privats i de les xarxes de Business Angels

 Barcelona, 05 de febrer de 2019. La xarxa de Business Angels Business Angels Network de Catalunya, promoguda per la patronal CECOT, va participar a la jornada organitzada per Startup Grind i pel Centre d’Innovació de Kosovo.

L’acte es va realitzar a la ciutat de Pristina (Kosovo) i va comptar amb diferents representants del mercat de la inversió privada.  Albert Colomer i Espinet, director de la xarxa catalana de Business Angels (Business Angels Network de Catalunya), va ser un dels protagonistes convidats per participar al workshop per debatre sobre el paper que ha de tenir un inversor privat. També es va parlar sobre el procediment que ha de seguir una xarxa de Business Angels per créixer i aportar valor a les startups.

Paral·lelament, Startup Grind va organitzar un esdeveniment per presentar l’Albert Colomer a la comunitat emprenedora i inversora.

Startup Grind és una de les comunitats de startups més grans del món. Educa, inspira i connecta a 2.000.000 d’emprenedors de més de 500 ciutats. Fomenta l’ecosistema emprenedor a més de 125 països realitzant esdeveniments i compta amb el suport  de Google. Va ser fundada a Silicon Valley i ja ha ajudat a moltíssimes empreses a créixer i desenvolupar-se.

La xarxa Business Angels Network de Catalunya va poder gaudir d’uns dies d’aprenentatge, networking i debat sobre emprenedoria i inversió.