[:ca]Business Angels Network de Catalunya executarà el programa Consolida’t, que té la voluntat d’oferir als emprenedors les eines i els instruments necessaris per fer créixer i enfortir les seves empreses.  Properament es donaran a conèixer les dates.

SI VOLS QUE ET GUARDEM PLAÇA O VOLS MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA’NS  a  info@bancat.com 

L’objecte d’aquesta iniciativa és promoure la consolidació, el creixement i la reinvenció del treball autònom com a eina per millorar la competitivitat dels negocis de persones treballadores autònomes i lluitar contra la destrucció d’ocupació.

Reunions individuals sobre Model de Negoci, Go to Market Strategy, Marketing estratègic, Business Angels i Finançament, etc.

 

[:es]Business Angels Network de Catalunya executarà el programa Consolida’t, que té la voluntat d’oferir als emprenedors les eines i els instruments necessaris per fer créixer i enfortir les seves empreses.  Properament es donaran a conèixer les dates.

SI VOLS QUE ET GUARDEM PLAÇA O VOLS MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA’NS  a  info@bancat.com 

L’objecte d’aquesta iniciativa és promoure la consolidació, el creixement i la reinvenció del treball autònom com a eina per millorar la competitivitat dels negocis de persones treballadores autònomes i lluitar contra la destrucció d’ocupació.

Reunions individuals sobre Model de Negoci, Go to Market Strategy, Marketing estratègic, Business Angels i Finançament, etc.

 

[:en]Business Angels Network de Catalunya executarà el programa Consolida’t, que té la voluntat d’oferir als emprenedors les eines i els instruments necessaris per fer créixer i enfortir les seves empreses.  Properament es donaran a conèixer les dates.

SI VOLS QUE ET GUARDEM PLAÇA O VOLS MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA’NS  a  info@bancat.com 

L’objecte d’aquesta iniciativa és promoure la consolidació, el creixement i la reinvenció del treball autònom com a eina per millorar la competitivitat dels negocis de persones treballadores autònomes i lluitar contra la destrucció d’ocupació.

Reunions individuals sobre Model de Negoci, Go to Market Strategy, Marketing estratègic, Business Angels i Finançament, etc.

 

[:]