[:ca]

El departament d’Emprenedoria i Creixement Empresarial de la Cecot ha dissenyat unes càpsules formatives subvencionades (gratuïtes pels assistents), amb l’objectiu d’oferir a les persones participants eines i coneixements que les ajudin a millorar les seves capacitats empresarials en un entorn cada vegada més canviant, innovador i competitiu

Emprenedor 4.0 una visió general (Canvi de dates!)

Dimarts 11 i dilluns 17 de desembre, de 9:30 h a 14:30 h (10 h)
Consta de 2 sessions de 5h, adreçada a persones emprenedores amb una idea de negoci i empresaris novells que busquen nous inputs. El curs serà pràctic amb el reforç de la Realitat Virtual per aprofundir en els “soft skills” (habilitats) dels participants i generar experiències enriquidores. Contingut: es parlarà de l’ADN de l’emprenedor i dels reptes presents i futurs als què s’enfronta, de la importància del “elevator pitch”, de la por al fracàs que ens han inculcat de ben petits i com superar-la, de conceptualitzar creativament i planificar d’una manera optimitzada i efectiva una “idea” que tinguem al cap, de la importància de treballar en equip i com delegar tasques i, finalment, es parlarà del finançament i quins recursos i opcions tenim per poder tirar endavant un projecte (crowdfunding i inversors privats).

Ruta comercial 4×4 per a emprenedors

Dimecres 28 i dijous 29 de novembre, de 9:30 h a 14:30 h (10 h)
Consta de 2 sessions de 5h, adreçada a persones emprenedores amb una idea de negoci i empresaris novells que busquen obrir nous mercats, captar nous clients i fidelitzar-los, en definitiva, millorar la seva gestió comercial. La formació tractarà els següents continguts: Sessió 1. El client en el centre; Les tècniques i les habilitats en el procés comercial; Sessió 2. La importància de la comunicació amb el client; i les eines de la gestió comercial.

Descobreix els secrets de la venda per internet

Dijous 13 i dijous 20 de desembre, de 9:30 h a 14:30 h (10 h) 

El volum mundial de vendes per internet creix cada any de forma exponencial i es converteix ja en una necessitat tenir una presencia professional en aquest canal. Però de ser-hi a vendre hi ha una gran diferència!
Curs de dues sessions de 5 hores on ajudarem a superar aquest pas i t’explicarem com aprofitar les possibilitats de l’e-commerce en l’àmbit dels emprenedors i les petites empreses.

Contingut: Sessió 1: estratègies i models de negoci que funcionen online; definir la presència del teu producte o servei a internet; idees bàsiques perquè una tenda online funcioni; captació de clients, fidelització i gestió del seu cicle de vida, estratègies de màrqueting i vendes més adients a internet. Sessió 2: alternatives a l’e-commerce i plataformes de venda online, mòbil-commerce i socialmedia-commerce; tendències de mercat i el futur de l’e-commerce; finalment es farà un exercici pràctic.

Descobreix els secrets de la venda per internet

Dijous 13 i dijous 20 de desembre, de 9:30 h a 14:30 h (10 h) 

El volum mundial de vendes per internet creix cada any de forma exponencial i es converteix ja en una necessitat tenir una presencia professional en aquest canal. Però de ser-hi a vendre hi ha una gran diferència!
Curs de dues sessions de 5 hores on ajudarem a superar aquest pas i t’explicarem com aprofitar les possibilitats de l’e-commerce en l’àmbit dels emprenedors i les petites empreses.

Contingut: Sessió 1: estratègies i models de negoci que funcionen online; definir la presència del teu producte o servei a internet; idees bàsiques perquè una tenda online funcioni; captació de clients, fidelització i gestió del seu cicle de vida, estratègies de màrqueting i vendes més adients a internet. Sessió 2: alternatives a l’e-commerce i plataformes de venda online, mòbil-commerce i socialmedia-commerce; tendències de mercat i el futur de l’e-commerce; finalment es farà un exercici pràctic.

La participació a aquest programa és gratuïta però les places són limitades i les inscripcions estaran subjectes a validació per part de l’entitat organitzadora.

Lloc: les càpsules formatives s’impartiran a les instal·lacions de la Patronal Cecot, Sant Pau núm. 6 | 08221 Terrassa. Per a més informació poden trucar al telèfon 93 736 60 50 (Sra. Ivette Riera) o per e-mail: ivette.riera@cecot.org  Es poden inscriure al formulari que trobaran a l’enllaç http://inscripcions.cecot.org

 

[:es]

El departament d’Emprenedoria i Creixement Empresarial de la Cecot ha dissenyat unes càpsules formatives subvencionades (gratuïtes pels assistents), amb l’objectiu d’oferir a les persones participants eines i coneixements que les ajudin a millorar les seves capacitats empresarials en un entorn cada vegada més canviant, innovador i competitiu

Emprenedor 4.0 una visió general (Canvi de dates!)

Dimarts 11 i dilluns 17 de desembre, de 9:30 h a 14:30 h (10 h)
Consta de 2 sessions de 5h, adreçada a persones emprenedores amb una idea de negoci i empresaris novells que busquen nous inputs. El curs serà pràctic amb el reforç de la Realitat Virtual per aprofundir en els “soft skills” (habilitats) dels participants i generar experiències enriquidores. Contingut: es parlarà de l’ADN de l’emprenedor i dels reptes presents i futurs als què s’enfronta, de la importància del “elevator pitch”, de la por al fracàs que ens han inculcat de ben petits i com superar-la, de conceptualitzar creativament i planificar d’una manera optimitzada i efectiva una “idea” que tinguem al cap, de la importància de treballar en equip i com delegar tasques i, finalment, es parlarà del finançament i quins recursos i opcions tenim per poder tirar endavant un projecte (crowdfunding i inversors privats).

Ruta comercial 4×4 per a emprenedors

Dimecres 28 i dijous 29 de novembre, de 9:30 h a 14:30 h (10 h)
Consta de 2 sessions de 5h, adreçada a persones emprenedores amb una idea de negoci i empresaris novells que busquen obrir nous mercats, captar nous clients i fidelitzar-los, en definitiva, millorar la seva gestió comercial. La formació tractarà els següents continguts: Sessió 1. El client en el centre; Les tècniques i les habilitats en el procés comercial; Sessió 2. La importància de la comunicació amb el client; i les eines de la gestió comercial.

Descobreix els secrets de la venda per internet

Dijous 13 i dijous 20 de desembre, de 9:30 h a 14:30 h (10 h) 

El volum mundial de vendes per internet creix cada any de forma exponencial i es converteix ja en una necessitat tenir una presencia professional en aquest canal. Però de ser-hi a vendre hi ha una gran diferència!
Curs de dues sessions de 5 hores on ajudarem a superar aquest pas i t’explicarem com aprofitar les possibilitats de l’e-commerce en l’àmbit dels emprenedors i les petites empreses.

Contingut: Sessió 1: estratègies i models de negoci que funcionen online; definir la presència del teu producte o servei a internet; idees bàsiques perquè una tenda online funcioni; captació de clients, fidelització i gestió del seu cicle de vida, estratègies de màrqueting i vendes més adients a internet. Sessió 2: alternatives a l’e-commerce i plataformes de venda online, mòbil-commerce i socialmedia-commerce; tendències de mercat i el futur de l’e-commerce; finalment es farà un exercici pràctic.

Descobreix els secrets de la venda per internet

Dijous 13 i dijous 20 de desembre, de 9:30 h a 14:30 h (10 h) 

El volum mundial de vendes per internet creix cada any de forma exponencial i es converteix ja en una necessitat tenir una presencia professional en aquest canal. Però de ser-hi a vendre hi ha una gran diferència!
Curs de dues sessions de 5 hores on ajudarem a superar aquest pas i t’explicarem com aprofitar les possibilitats de l’e-commerce en l’àmbit dels emprenedors i les petites empreses.

Contingut: Sessió 1: estratègies i models de negoci que funcionen online; definir la presència del teu producte o servei a internet; idees bàsiques perquè una tenda online funcioni; captació de clients, fidelització i gestió del seu cicle de vida, estratègies de màrqueting i vendes més adients a internet. Sessió 2: alternatives a l’e-commerce i plataformes de venda online, mòbil-commerce i socialmedia-commerce; tendències de mercat i el futur de l’e-commerce; finalment es farà un exercici pràctic.

La participació a aquest programa és gratuïta però les places són limitades i les inscripcions estaran subjectes a validació per part de l’entitat organitzadora.

Lloc: les càpsules formatives s’impartiran a les instal·lacions de la Patronal Cecot, Sant Pau núm. 6 | 08221 Terrassa. Per a més informació poden trucar al telèfon 93 736 60 50 (Sra. Ivette Riera) o per e-mail: ivette.riera@cecot.org  Es poden inscriure al formulari que trobaran a l’enllaç http://inscripcions.cecot.org

 

[:en]

El departament d’Emprenedoria i Creixement Empresarial de la Cecot ha dissenyat unes càpsules formatives subvencionades (gratuïtes pels assistents), amb l’objectiu d’oferir a les persones participants eines i coneixements que les ajudin a millorar les seves capacitats empresarials en un entorn cada vegada més canviant, innovador i competitiu

Emprenedor 4.0 una visió general (Canvi de dates!)

Dimarts 11 i dilluns 17 de desembre, de 9:30 h a 14:30 h (10 h)
Consta de 2 sessions de 5h, adreçada a persones emprenedores amb una idea de negoci i empresaris novells que busquen nous inputs. El curs serà pràctic amb el reforç de la Realitat Virtual per aprofundir en els “soft skills” (habilitats) dels participants i generar experiències enriquidores. Contingut: es parlarà de l’ADN de l’emprenedor i dels reptes presents i futurs als què s’enfronta, de la importància del “elevator pitch”, de la por al fracàs que ens han inculcat de ben petits i com superar-la, de conceptualitzar creativament i planificar d’una manera optimitzada i efectiva una “idea” que tinguem al cap, de la importància de treballar en equip i com delegar tasques i, finalment, es parlarà del finançament i quins recursos i opcions tenim per poder tirar endavant un projecte (crowdfunding i inversors privats).

Ruta comercial 4×4 per a emprenedors

Dimecres 28 i dijous 29 de novembre, de 9:30 h a 14:30 h (10 h)
Consta de 2 sessions de 5h, adreçada a persones emprenedores amb una idea de negoci i empresaris novells que busquen obrir nous mercats, captar nous clients i fidelitzar-los, en definitiva, millorar la seva gestió comercial. La formació tractarà els següents continguts: Sessió 1. El client en el centre; Les tècniques i les habilitats en el procés comercial; Sessió 2. La importància de la comunicació amb el client; i les eines de la gestió comercial.

Descobreix els secrets de la venda per internet

Dijous 13 i dijous 20 de desembre, de 9:30 h a 14:30 h (10 h) 

El volum mundial de vendes per internet creix cada any de forma exponencial i es converteix ja en una necessitat tenir una presencia professional en aquest canal. Però de ser-hi a vendre hi ha una gran diferència!
Curs de dues sessions de 5 hores on ajudarem a superar aquest pas i t’explicarem com aprofitar les possibilitats de l’e-commerce en l’àmbit dels emprenedors i les petites empreses.

Contingut: Sessió 1: estratègies i models de negoci que funcionen online; definir la presència del teu producte o servei a internet; idees bàsiques perquè una tenda online funcioni; captació de clients, fidelització i gestió del seu cicle de vida, estratègies de màrqueting i vendes més adients a internet. Sessió 2: alternatives a l’e-commerce i plataformes de venda online, mòbil-commerce i socialmedia-commerce; tendències de mercat i el futur de l’e-commerce; finalment es farà un exercici pràctic.

Descobreix els secrets de la venda per internet

Dijous 13 i dijous 20 de desembre, de 9:30 h a 14:30 h (10 h) 

El volum mundial de vendes per internet creix cada any de forma exponencial i es converteix ja en una necessitat tenir una presencia professional en aquest canal. Però de ser-hi a vendre hi ha una gran diferència!
Curs de dues sessions de 5 hores on ajudarem a superar aquest pas i t’explicarem com aprofitar les possibilitats de l’e-commerce en l’àmbit dels emprenedors i les petites empreses.

Contingut: Sessió 1: estratègies i models de negoci que funcionen online; definir la presència del teu producte o servei a internet; idees bàsiques perquè una tenda online funcioni; captació de clients, fidelització i gestió del seu cicle de vida, estratègies de màrqueting i vendes més adients a internet. Sessió 2: alternatives a l’e-commerce i plataformes de venda online, mòbil-commerce i socialmedia-commerce; tendències de mercat i el futur de l’e-commerce; finalment es farà un exercici pràctic.

La participació a aquest programa és gratuïta però les places són limitades i les inscripcions estaran subjectes a validació per part de l’entitat organitzadora.

Lloc: les càpsules formatives s’impartiran a les instal·lacions de la Patronal Cecot, Sant Pau núm. 6 | 08221 Terrassa. Per a més informació poden trucar al telèfon 93 736 60 50 (Sra. Ivette Riera) o per e-mail: ivette.riera@cecot.org  Es poden inscriure al formulari que trobaran a l’enllaç http://inscripcions.cecot.org

 

[:]