[:ca]Amics i Amigues,

Un any més, des d’BANC, ens hem unit a la Global Entrepreneurship Week (GEW 2018), l’esdeveniment mundial organitzat per la Global Entrepreneurship Network amb l’objectiu de promoure l’emprenedoria durant una setmana del mes de novembre. Aquest any tindrà lloc del 12 al 18 de novembre, comptant amb el suport de l’organització de GEN Spain.

L’edició de la GEW 2017 va comptar amb la participació de més de 8 milions de persones, expandint-se entre més de 170 països i amb el suport de més de 20.000 organitzacions, institucions i governs, que van ajudar a fomentar la cultura emprenedora. Desitgem que l’univers GEN segueixi creixent, per això necessitem la vostra ajuda.

Si durant el mes de novembre la vostra organització celebra algun tipus d’activitat que ajudi a promoure l’emprenedoria, uneix-te a la nostra comunitat registrant les teves activitats a la GEN Spain 2018. Nosaltres ens encarreguem de posar a la teva disposició tot el material necessari per a la seva promoció.

En aquesta edició, la Global Entrepreneurship Week celebra quatre temes diferents en els quals podreu associar els vostres esdeveniments:

Women · Youth · Inclusion · Ecosystem connect

Durant la GEW, destacarem poderoses veus, ambaixadors i organitzacions associades de GEN que promoguin, encoratgin i donin suport al desenvolupament d’emprenedors dins de cada un dels quatre espais.

Durant tot el mes farem difusió de les activitats registrades, per això us animem a utilitzar l’etiqueta #GEW2018 i etiquetar el perfil @gewspain i @unleashingideas. D’aquesta manera, us podrem ajudar a donar visibilitat a les vostres activitats a través de les xarxes socials de GEW Spain.

En breu ens posarem en contacte amb tu per compartir el programa de tots els esdeveniments i activitats de la GEW Spain 2018. Esperem poder comptar amb vosaltres durant aquesta nova edició, i que aviat formeu part de la nostra família. Junts seguirem treballant per al foment de l’emprenedoria.

https://genglobal.org/[:es]Estamos encantados de contactar contigo aprovechando que se acercan las fechas de la Global Entrepreneurship Week 2018 (GEW 2018).

La GEW es un evento organizado por la Global Entrepreneurship Network con el objetivo de promover el emprendimiento durante una semana del mes de noviembre. Este año tendrá lugar del 12 al 18 de noviembre, contando con el apoyo de la organización de GEN Spain.

La edición de la GEW 2017 contó con la participación de más de 8 Millones de personas, expandiéndose entre más de 170 países y con el respaldo de más de 20.000 organizaciones, instituciones y gobiernos, que ayudaron a fomentar la cultura emprendedora. Deseamos que el universo GEN siga creciendo, por eso necesitamos vuestra ayuda.

Si durante el mes de noviembre vuestra organización celebra algún tipo de actividad que ayude a promover el emprendimiento, únete a nuestra comunidad registrando tus actividades a la GEW Spain 2018. Nosotros nos encargamos de poner a tu disposición todo el material necesario para su promoción.

En ésta edición, la Global Entrepreneurship Week celebra cuatro temas distintos en los que podreis asociar vuestros eventos:

Women · Youth · Inclusion · Ecosystem connect

Durante la GEW, destacaremos poderosas voces, embajadores y organizaciones asociadas de GEN que promuevan, alienten y respalden el desarrollo de emprendedores dentro de cada uno de los cuatro espacios.

Durante todo el mes haremos difusión de las actividades registradas, por ello os animamos a utilizar la etiqueta #GEW2018 i etiquetar el perfil @gewspain y @unleashingideas. De esta forma, os podremos ayudar a dar visibilidad a vuestras actividades a través de las redes sociales de GEW Spain.

En breve nos pondremos en contacto contigo para compartir el programa de todos los eventos y actividades de la GEW Spain 2018. Esperamos poder contar con vosotros durante esta nueva edición, y que pronto forméis parte de nuestra familia. Juntos seguiremos trabajando para el fomento del emprendimiento.

https://genglobal.org/[:]