Amics i Amigues,

Un any més, des d’BANC, ens hem unit a la Global Entrepreneurship Week (GEW 2018), l’esdeveniment mundial organitzat per la Global Entrepreneurship Network amb l’objectiu de promoure l’emprenedoria durant una setmana del mes de novembre. Aquest any tindrà lloc del 12 al 18 de novembre, comptant amb el suport de l’organització de GEN Spain.

L’edició de la GEW 2017 va comptar amb la participació de més de 8 milions de persones, expandint-se entre més de 170 països i amb el suport de més de 20.000 organitzacions, institucions i governs, que van ajudar a fomentar la cultura emprenedora. Desitgem que l’univers GEN segueixi creixent, per això necessitem la vostra ajuda.

Si durant el mes de novembre la vostra organització celebra algun tipus d’activitat que ajudi a promoure l’emprenedoria, uneix-te a la nostra comunitat registrant les teves activitats a la GEN Spain 2018. Nosaltres ens encarreguem de posar a la teva disposició tot el material necessari per a la seva promoció.

En aquesta edició, la Global Entrepreneurship Week celebra quatre temes diferents en els quals podreu associar els vostres esdeveniments:

Women · Youth · Inclusion · Ecosystem connect

Durant la GEW, destacarem poderoses veus, ambaixadors i organitzacions associades de GEN que promoguin, encoratgin i donin suport al desenvolupament d’emprenedors dins de cada un dels quatre espais.

Durant tot el mes farem difusió de les activitats registrades, per això us animem a utilitzar l’etiqueta #GEW2018 i etiquetar el perfil @gewspain i @unleashingideas. D’aquesta manera, us podrem ajudar a donar visibilitat a les vostres activitats a través de les xarxes socials de GEW Spain.

En breu ens posarem en contacte amb tu per compartir el programa de tots els esdeveniments i activitats de la GEW Spain 2018. Esperem poder comptar amb vosaltres durant aquesta nova edició, i que aviat formeu part de la nostra família. Junts seguirem treballant per al foment de l’emprenedoria.

https://genglobal.org/