[:ca]Tan si ets autònom, com si estas aturat i vols crear la teva empresa i necesites ajut, a Business Angels Network de Catalunya ho podem fer  amb un microcredit.

Què pots trobar i què pots aportar, si la teva iniciativa és… Emprendre un negoci o projecte, muntar un negoci propi , emprendre de forma col·laborativa , tenir èxit amb una start-up, fer negoci amb una tecnología, crear una empresa o un projecte amb una finalitat social, Impulsar idees i tecnologies.

Les primeres 10 persones tindran la tramitació subvencionada.

http://www.bancat.com

info@bancat.com

 

 [:es]Si eres autónomo, o estas parado y quieres crear tu empresa y necesitas ayuda, en Business Angels Network de Catalunya te la podemos dar con un microcrédito.

Qué puedes encontrar y que puedes aportar, si tu iniciativa es… Emprender un negocio o proyecto, montar un negocio propio , emprender de forma colaborativa , tener éxito con una start-up, hacer negocio con una tecnología, crear una empresa o un proyecto con una finalidad social, Impulsar ideas y tecnologías.

Las primeras 10 persones tendrán la tramitación subvencionada.

http://www.bancat.com

info@bancat.com

 

 

 [:]