• Business Angels Network de Catalunya debat sobre inversió privada amb inversors de tot el món a       Luxemburg i Dubái
    • La GITEX va reunir aquest any 4.500 expositors  d’un centenar de països

Barcelona, 23 d’octubre de 2018  Aquesta setmana, i després de celebrar el 15º aniversari de la xarxa BANC, el Sr, Albert  Colomer,  Director de Business Angels Network de Catalunya, ha assistit al EBAN  Winter Summit del 22 al 23 d’octubre a Luxemburg. L’esdeveniment, que és la principal iniciativa europea que destaca les millors pràctiques en el sector d’inversió de startups a Europa, ha posat èmfasi en temes com l’economia sostenible i les inversions internacionals.
Així mateix, el Director de la xarxa va assistir també a la 38 edició del GITEX technology week que es va celebrar del 14 al 18 d’octubre de 2018 a Dubái. El Conseller de la Generalitat de Catalunya de polítiques digitals i administració pública Sr. Jordi Puignerò també participo en l’esdeveniment explicant els avantatges de Catalunya per a les inversions tecnològiques.
L’exposició GITEX, que va ocupar una superfície de gairebé 93.000 metres quadrats, va reunir aquest any 4.500 expositors  d’un centenar de països, segons els organitzadors. És el principal esdeveniment internacional per a empreses i PIMES a Europa, Orient Mitjà, Àfrica i el sud d’Àsia. La fira va oferir àrees de treball de diferents xarxes, seguretat, tecnologia i solucions de TU.
Després de celebrar els seus 15 anys d’història, BANC es consolida com una xarxa d’inversors referent a Europa debatent sobre el futur de l’empreneduria.