[:ca]            T’oferim una Formació de INVESTMENT READINESS a BANC-CATALUNYA EMPRÈN

Objectiu: amb aquesta formació obtindràs coneixements sobre el mercat de la inversió privada, el finançament alternatiu, el pitch a inversors, la comunicació i el màrqueting, Com a cloenda de la formació, tindràs l’oportunitat de presentar el teu projecte davant d’un pool de mentors / inversors.

Estem a punt d’iniciar aquesta interessant formació i per aquest motiu us enviem el formulari d’inscripció i el calendari d’aquesta formació per si és del vostre interès. Aquesta formació de preparació per a inversions és totalment gratuïta.

VOLS INSCRIURE’T?

Consulta el Calendari de la formació i envia’ns el Formulari a info@bancat.com

 

Lloc: BANC, Business Angels Network Catalunya, carrer Veneçuela 103 1r. Barcelona.  T 932667067   www.bancat.com

Dies: 5, 8,12 i 14 de Novembre de 16h a 19h.

Durada: 3 hores lectives per dia.

 [:es]  

      Te ofrecemos una Formación de INVESTMENT  READINESS en BANC-CATALUÑA EMPRÈN

Objetivo: con esta formación obtendrás conocimientos sobre el mercado de la inversión privada, la financiación alternativa, el pitch a inversores, la comunicación y el marketing, Al terminar la formación, tendrás la oportunidad de presentar el tu proyecto a un pool de mentores / inversores.
Estamos a punto de iniciar esta interesante formación y por este motivo os enviamos el formulario de inscripción y el calendario de esta formación por sí es de vuestro interés. Esta formación de preparación para  inversiones es totalmente gratuita.

Lugar: BANC, Business Angels Network Catalunya, calle Venezuela 103 1.º Barcelona.   T 932667067      http://www.bancat.com

Días: 5, 8,12 y 14 de Noviembre de 16h a 19h.

Duración: 3 horas lectivas por día.[:]