T’oferim una Formació de INVESTMENT READINESS a BANC-CATALUNYA EMPRÈN

Objectiu: amb aquesta formació obtindràs coneixements sobre el mercat de la inversió privada, el finançament alternatiu, el pitch a inversors, la comunicació i el màrqueting, Com a cloenda de la formació, tindràs l’oportunitat de presentar el teu projecte davant d’un pool de mentors / inversors.

Estem a punt d’iniciar aquesta interessant formació i per aquest motiu us enviem el formulari d’inscripció i el calendari d’aquesta formació per si és del vostre interès. Aquesta formació de preparació per a inversions és totalment gratuïta.

VOLS INSCRIURE’T?

Consulta el Calendari de la formació i envia’ns el Formulari a info@bancat.com

 

Lloc: BANC, Business Angels Network Catalunya, carrer Veneçuela 103 1r. Barcelona.  T 932667067   www.bancat.com

Dies: 5, 8,12 i 14 de Novembre de 16h a 19h.

Durada: 3 hores lectives per dia.