El Sr. Albert Colomer, va asistir a la 38a edició del Gitex technology week que es va celebrar del 14 al 18 octubre 2018 a Dubai com a director de BANC i on hi va participar  el Conseller de la Generalitat de Catalunya de politiques digitals i administració pública, Sr. Jordi Puignerò explicant els avantatges que té Catalunya per a inversions tecnològiques.

Tanmateix es va celebrar una fira d’emprenedors on el Sr. Albert Colomer va asistir-hi amb l’associació de EBAN (European Business Angels Networking)

L’exposició GITEX ocupa una superfície de gairebé 93.000 metres quadrats, va reunir enguany4.500 expositors de un centenar països, segons els organitzadors.

Els mercats a GITEX Business Solutions a Dubai, Emirats Àrabs Units, és el principal esdeveniment internacional per a empreses i pimes de Europa, l’Orient Mitjà, Àfrica i Àsia meridional. GITEX va oferir  àrees de treball de xarxa diferents, subministraments d’oficina, seguretat , tecnologia i solucions TI.

 

Sobre el sr, Albert Colomer i Espinet

Emprenedor i Business Angel, president d’ Autoocupació, fundador i director del centre Reempresa, fundador i director de Business Angels Network de Catalunya BANC, i fundador i membre del patronat Fundació Youth Business Spain,

 

 

Sobre el conceller de la Generalitat sr Jordi Puigneró a la página oficial de Gitex:

Conseller de la Generalitat de Catalunya de politiques digitals i administració pública Govern de Catalunya, Jordi Puigneró lidera els esforços del govern en quatre àrees: desplegament d’infraestructures de telecomunicacions; digitalització de l’economia; seguretat cibernètica; recerca i innovació en tecnologies de futurs. Cadascuna d’aquestes àrees d’actuació formen la base de la societat digital.

 

https://www.gitex.com/

 

https://www.abc.es/espana/catalunya/politica/abci-generalitat-muestra-dubai-estrategia-para-conseguir-republica-digital-catalana-201810151353_noticia.html

 

https://www.cope.es/actualidad/economia/noticias/govern-lleva-dubai-modelo-republica-digital-catalana-20181015_274106