[:ca]El Sr. Albert Colomer, va asistir a la 38a edició del Gitex technology week que es va celebrar del 14 al 18 octubre 2018 a Dubai com a director de BANC i on hi va participar  el Conseller de la Generalitat de Catalunya de politiques digitals i administració pública, Sr. Jordi Puignerò explicant els avantatges que té Catalunya per a inversions tecnològiques.

Tanmateix es va celebrar una fira d’emprenedors on el Sr. Albert Colomer va asistir-hi amb l’associació de EBAN (European Business Angels Networking)

L’exposició GITEX ocupa una superfície de gairebé 93.000 metres quadrats, va reunir enguany4.500 expositors de un centenar països, segons els organitzadors.

Els mercats a GITEX Business Solutions a Dubai, Emirats Àrabs Units, és el principal esdeveniment internacional per a empreses i pimes de Europa, l’Orient Mitjà, Àfrica i Àsia meridional. GITEX va oferir  àrees de treball de xarxa diferents, subministraments d’oficina, seguretat , tecnologia i solucions TI.

 

Sobre el sr, Albert Colomer i Espinet

Emprenedor i Business Angel, president d’ Autoocupació, fundador i director del centre Reempresa, fundador i director de Business Angels Network de Catalunya BANC, i fundador i membre del patronat Fundació Youth Business Spain,

 

 

Sobre el conceller de la Generalitat sr Jordi Puigneró a la página oficial de Gitex:

Conseller de la Generalitat de Catalunya de politiques digitals i administració pública Govern de Catalunya, Jordi Puigneró lidera els esforços del govern en quatre àrees: desplegament d’infraestructures de telecomunicacions; digitalització de l’economia; seguretat cibernètica; recerca i innovació en tecnologies de futurs. Cadascuna d’aquestes àrees d’actuació formen la base de la societat digital.

 

https://www.gitex.com/

 

https://www.abc.es/espana/catalunya/politica/abci-generalitat-muestra-dubai-estrategia-para-conseguir-republica-digital-catalana-201810151353_noticia.html

 

https://www.cope.es/actualidad/economia/noticias/govern-lleva-dubai-modelo-republica-digital-catalana-20181015_274106[:es]El Sr. Albert Colomer, asistió a la 38 edición GITEX technology week que se celebró del 14 al 18 de octubre de 2018 en Dubai como  director de BANC y donde participó el Conseller de la Generalitat de Catalunya de políticas digitales y administración pública Sr. Jordi Puignerò explicando las ventajas de Cataluña para las inversiones tecnológicas.

Sin embargo se lleva a cabo una feria de emprendedores donde el Sr. Albert Colomer asistió a la Asociación de EBAN (Red Europea de Business Angeles Networking)

La exposición GITEX, ocupa una superficie de casi 93.000 metros cuadrados, reunió este año 4.500 expositores  de un centenar de países, según los organizadores.

Los mercados de GITEX Business Solutions en Dubai, Emiratos Árabes Unidos, es el principal evento internacional para empresas y PYMES en Europa, Oriente Medio, África y el sur de Asia. GITEX ofreció áreas de trabajo de diferentes redes, suministros de oficina, seguridad, tecnología y soluciones de TI.

 

Sobre el sr, Albert Colomer i Espinet

Emprenedor y Business Angel. Actualmente, es el presidente de Autoocupació, fundador y director de Reempresa, fundador y director de Business Angels Networking de Catalunya BANC y fundador y miembro de la Fundación Youth Business Spain. 

 

Sobre el conceller de la Generalitat sr Jordi Puigneró a la página oficial de Gitex:

Conseller de la Generalitat de Catalunya de políticas digitales y administración pública Govern de Catalunya, Jordi Puigneró lidera los esfuerzos del gobierno en cuatro areas: despliegue dde infraestructuras de telecomunicaciones; digitalitzación de la economia; seguridad cibernética; recerca i innovación en tecnologias de futuros. Cada una de estas areas  de actuación forman la base de la societad digital.

 

 

 

https://www.gitex.com/

 

https://www.abc.es/espana/catalunya/politica/abci-generalitat-muestra-dubai-estrategia-para-conseguir-republica-digital-catalana-201810151353_noticia.html

 

https://www.cope.es/actualidad/economia/noticias/govern-lleva-dubai-modelo-republica-digital-catalana-20181015_274106

 

 [:]