SOBRE ELS PREMIS

Els premis Creatic a les millors iniciatives empresarials en l’àmbit de la tecnologia i la innovació estan organitzats per la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme i l’Ajuntament de Mataró amb el mecenatge de CSV Experts, Bytemaster, FYR Legal, BStartup de Banc Sabadell, Eignapharma, Minoryx Therapeutics, Web Manager Service, Palobiofarma, Sabática i la col·laboració de la Diputació de Barcelona, Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, ACCIÓ, GENTIC, AIJEC, FAGEM, Cambra de Comerç, BANC i PIMEC.

Els premis Creatic són un estímul i un reconeixement als millors projectes empresarials dins l’àmbit tecnològic i de la innovació, especialment en els sectors salut, tèxtil, mobile i indústria 4.0.

Adreçat a:

  • Emprenedors que vulguin posar en marxa la seva idea de negoci,
  • Empreses que hagin iniciat la seva activitat a partir de l’1 de gener de 2018.

 

Què hauràs de presentar per participar-hi?

  1. Sol·licitud de participació emplenada
  2. Resum executiu
  3. Un vídeo en format .avi o .mpg
  4. Fotocòpia del DNI del representant del projecte o del CIF de l’empresa.

 

SOBRE CREATIC

T’assessorem de manera personalitzada .Si tens una idea de negoci i necessites validar-la o vols treballar el teu projecte fins a la seva posada en marxa, t’acompanyem de forma personalitzada i posem al teu abast tot un seguit de recursos.

Programes d’emprenedoria. Innoemprèn, programa per a transformar la teva idea de negoci en un projecte d’empresa potent. Reimagine Textile, programa d’alt rendiment per emprenedors del món de la moda-tèxtil. Reempresa, programa per reemprendre una empresa o negoci que ja està en funcionament.

Formació emprenedoria.T’oferim formació per a l’adquisició dels coneixements i competències necessàries per liderar el teu projecte amb majors garanties d’èxit.

Forma’t en: ACTITUD EMPRENEDORA, LIDERATGE, INNOVACIÓ MITJANÇANT EL “DESIGN THINKING”, MERCATS I MODELS DE NEGOCI -CANVAS-, MÀRQUETING DIGITAL, COM CAPTAR ELS PRIMERS CLIENTS, FINANCES PER A EMPRENEDORS, TRÀMITS JURÍDICS

Incubadora per a startups i empreses emergents. La incubadora és una plataforma dissenyada per acollir nous projectes empresarials, que ofereix una moderna infraestructura plug & play i un portafoli de serveis de valor afegit per ajudar a convertir els projectes en empreses consolidades i competitives.