Fòrum per celebrar els 15 anys de BANC. Business Angels Network de Catalunya.

* L’acte es celebrarà el proper dijous 11 a l’Edifici Telefònica Diagonal 00.

* Durant aquests 15 anys, BANC ha contribuït a injectar 11,8 K d’€ en l’equity d’una setantena de projectes.

Barcelona, 10 d’ octubre de 2018. Aquest any, la Business Angels Network de Catalunya (BANC) celebra que des de fa 15 anys han contribuït a mobilitzar 165 Business Angels en 88 operacions d’inversió, generant una injecció acumulada de 11.8 Milions d’€ en l’equity de 69 projectes. Tanmateix, la xarxa també ha aportat més de 5,2 Milions d’€ en finançament addicional per altres 57 projectes innovadors, majoritàriament en préstecs participatius.

Per tal de celebrar aquesta data tant significativa, la xarxa ha organitzat un FÒRUM per al proper dijous 11 d’octubre de 11,45h. a 14,00h. a la Torre Telefónica (Avinguda Diagonal 00, de Barcelona).

Aquest acte de celebració, que serà conduït pel Sr. Albert Colomer (Director de BANC), serà presentat pel Sr. Kim Faura (Director General de Telefònica a Catalunya, Comunitat Valenciana, Illes Balears i R. Múrcia) i el Sr. Antoni Abad (President de BANC i CECOT).

A continuació de la presentació, hi haurà una taula rodona que sota el títol “Innovant en la cultura del finançament”  comptarà amb la presència de dos business angels i dos emprenedors, María José Pedragosa  de POPSICASE, i Marc Martinell de MINORYX.

A les 12,30h s’iniciarà la primera part del  Fòrum de Inversió, on exposaran les següents empreses: AIRNING, Plataforma online per gestionar les reclamacions d’incidències aèries i saber els drets dels viatgers.REWANS, APP mòbil que a través d’un joc que ofereix premis als usuaris, actua de solució per a les marques que volen invertir en accions de màrqueting innovadores.APPORIGEN aplicació informàtica al núvol amb més capacitat d’adaptabilitat a les particularitats de cada client. El “wordpress” de les aplicacions de gestió empresarials.

Seguidament es realitzarà una segona taula rodona sota el nom “Financem la innovació. Capitalitzem el Talent” amb la participació del Sr. Oriol Lendínez de Microbank, Sr. David Quílez de Banc Sabadell, Sr. Emili Gómez de l’Institut Català de Finances, i el Sr. Edgar García de l’ ICEC).

Per finalitzar la jornada,  hi haurà la segona part del Fòrum d’inversió. Participaran representants de les següents empreses:

THE PETER’S BRAND, una marca de moda de Barcelona que neix amb el objectiu de reinventar el concepte de “calçotets”.GA ESPORTS, Club d’esports que ofereix una gran experiència d’entreteniment i pertinença als aficionats d’esports electrònicsTEKEFINGERS un innovador i nou concepte de tapes, destinat a centres d’oci, parcs i ciutats on s’ofereix com a franquícia.

Al finalitzar hi haurà un espai de Networking amb piscolabis.

Sobre BANC

BANC, primera xarxa catalana de Business Angels, va néixer com a iniciativa de la patronal Cecot i de la Fundació Privada per a la Promoció de l’Autoocupació de Catalunya (AUTOOCUPACIO) amb el suport de l’Institut Català de Finances (ICF). BANC està integrat a la Xarxa d’Inversors Privats (XIP), és membre de la Asociación Española de Redes de Business Angels (AEBAN), de l’ European Business Angels Network i es membre promotor d’Espanya de la Global Business Angels Network (GBAN).