Dues startups de la xarxa, Sharify i Airning, presenten els seus projectes davant més de 300 inversors 

Sofia, 26 de juny de 2018. Ahir, dilluns 25 de juny, va començar el Congrés Anual de la EBAN, la xarxa Europea de Business Angels, un dels esdeveniments d’inversió privada més grans i internacionals d’Europa. El congrés és celebrat anualment i organitzat per la EBAN en cooperació amb els seus millors membres. Aquest any el congrés es celebra a Sofia, Bulgària, al Central Military Club.

El director de la xarxa BANC i membre de Junta de la EBAN, Albert Colomer, i el coordinador de la pròpia xarxa, Àlex d’Espona, representen la Business Angels Network de Catalunya a l’esdeveniment. La xarxa catalana continua estant present als grans esdeveniments del ecosistema inversor.

Dues startups de la xarxa, Sharify i Airning, han presentat els seu projecte davant dels inversors assistents.

SHARIFY és l’aplicació que mitjançant un mapa interactiu de la ciutat, mostra el que està succeint en temps real. Gràcies a l’aplicació, els usuaris poden veure els esdeveniments, les activitats d’oci, i els plans que l’altra gent està realitzant i compartint. L’usuari pot parlar amb els organitzadors i unir-se a l’activitat.

AIRNING és la plataforma web per passatgers de vols que informa dels drets dels mateixos i permet la gestió de les reclamacions en tres senzills passos per als clients.

En el primer dia del congrés, la EBAN ha remarcat algunes dades importants. Durant el 2017 s’han invertit 727M € en el mercat visible d’inversió Europeu. Dels quals 76M € s’han invertit al mercat Espanyol.  En quant als inversors espanyols, destacar que el 35% han sigut emprenedors, el 8% són dones, i el 29% disposa de més de 100K € per invertir anualment.

El Congrés Anual de la EBAN  serà una font de noves idees i tendències que reunirà els business angels més emblemàtics del món, empresaris i creadors d’opinió. Permetrà establir contactes entre els assistents i reunirà a més de 300 inversors i 50 de les millors startups europees.