[:ca]Barcelona. 22 de Juny,2018  El passat 20 de juny, emprenedors i inversors van tenir una cita a Barcelona al Fòrum d’Inversió d’ACCIÓ.

Un cop més, els assistents van poder conèixer les 21 startups escollides d’entre més de 100 projectes innovadors. Els emprenedors van poder explicar els seus projectes en format d’elevator pitch i els finalistes, que s’escollien mitjançant una valoració realitzada per tots els assistents mitjançant el web, van poder respondre a les preguntes dels inversors representants de les diferents entitats d’inversió.

Paco Hoya, vocal de la Business Angels Network de Catalunya, va representar la xarxa a l’hora de formular les preguntes als projectes.

Paral·lelament, els emprenedors van poder tenir petites reunions amb les xarxes d’inversió a la zona de networking.

 [:es]Barcelona. 22 de Juny,2018  El passat 20 de juny, emprenedors i inversors van tenir una cita a Barcelona al Fòrum d’Inversió d’ACCIÓ.

Un cop més, els assistents van poder conèixer les 21 startups escollides d’entre més de 100 projectes innovadors. Els emprenedors van poder explicar els seus projectes en format d’elevator pitch i els finalistes, que s’escollien mitjançant una valoració realitzada per tots els assistents mitjançant el web, van poder respondre a les preguntes dels inversors representants de les diferents entitats d’inversió.

Paco Hoya, vocal de la Business Angels Network de Catalunya, va representar la xarxa a l’hora de formular les preguntes als projectes.

Paral·lelament, els emprenedors van poder tenir petites reunions amb les xarxes d’inversió a la zona de networking.

[:en]Barcelona. 22 de Juny,2018  El passat 20 de juny, emprenedors i inversors van tenir una cita a Barcelona al Fòrum d’Inversió d’ACCIÓ.

Un cop més, els assistents van poder conèixer les 21 startups escollides d’entre més de 100 projectes innovadors. Els emprenedors van poder explicar els seus projectes en format d’elevator pitch i els finalistes, que s’escollien mitjançant una valoració realitzada per tots els assistents mitjançant el web, van poder respondre a les preguntes dels inversors representants de les diferents entitats d’inversió.

Paco Hoya, vocal de la Business Angels Network de Catalunya, va representar la xarxa a l’hora de formular les preguntes als projectes.

Paral·lelament, els emprenedors van poder tenir petites reunions amb les xarxes d’inversió a la zona de networking.

[:]