[:ca]

Apunteu-vos a la millor experiència de finançament!

 

En un dia pots descobrir els millors projectes emprenedors i compartir espai i experiències amb desenes d’inversors.T’ho perdràs? Inscriu-te al Fòrum d’Inversió!

 

El proper 20 de juny tots els emprenedors i inversors teniu una cita a Barcelona amb el Fòrum d’Inversió d’ACCIÓ,l’escenari dels millors projectes empresarials i una jornada única per conèixer i per donar-se a conèixer .

S’han 21 finalistes (seleccionades d’entre més de 100 grans projectes) que presentaran a l’Auditori AXA de L’illa Diagonal per decidir quines són les Startups catalanes més innovadores i amb més potencial de creixement.

Un cop més, viurem una jornada intensa amb els elevator pitch de tots els finalistes, les votacions del públic i les preguntes del panell d’inversors. L’activitat de l’auditori anirà acompanyada de centenars de reunions de networking concertades on es començaran a bastir els projectes protagonistes de properes edicions, properes inversions i propers èxits.

Serà una jornada única perquè coneguis els actors de l’ecosistema emprenedor i perquè et donis a conèixer, on podràs reunir-te amb els emprenedors i els inversors que tu triïs. Una jornada única per conèixer alguns dels projectes més interessants del nostre país, per aprendre’n, per saber si estàs preparat per aconseguir finançament o per descobrir els millors projectes on invertir, segons quin sigui el teu perfil.

El Fòrum d’inversió serà més que un acte. Serà tota una experiència! I volem que hi siguis!

 


Dimecres, 20 de juny. Auditori AXA de L’illa Diagonal (Av. Diagonal, 547, de Barcelona).
Assistència gratuïta amb places limitades.

[:]