[:ca]

Suma’t a la transformació dels negocis

Els propers 30 i 31 de Maig tindrà lloc la vuitena edició del saló BIZBARCELONA al recinte Monjuïc de la Fira de Barcelona.

Sota el lema ‘Suma’t a la transformació dels negocis‘, aquesta nova edició té com a objectiu principal generar oportunitats de negoci, facilitar el networking, i posa a l’abast noves eines empresarials i vies de finançament, tenint en compte un  entorn econòmic cada cop més dinàmic i canviant. El BIZBARCELONA2018 vol contribuir que emprenedors, PIMES i empreses d’economia social incrementin el seu grau de competitivitat.

 BANC, com entitat membre del BIZ Community,formarà part dels assesoraments BIZBARCELONA 2018, oferint assesories gratuïtes de 30 minuts amb professionals de diferents àmbits i sectors. Tindràs accés al coneixement i l’experiència que necessites per iniciar el teu projecte o consolidar-te com a Pime. Per a més informació consulteu la pàgina web:  http://www.bizbarcelona.com/ca/asesoramiento

Si estàs interessat en assistir, et donem accés gratuït al saló per aquests dos dies!

Envia’ns un correu a info@bancat.com i el facilitarem el codi d’acreditació gratuït!

[:]