[:ca]

Accedeix a inversors privats, fons de capital risc locals i internacionals, networking i diversos premis. Sigues un dels 21 finalistes del Fòrum d’Inversió 2018

Cerquem startups innovadores, ambicioses i amb elevat potencial de creixement, que busquin capital d’inversors privats (business angels) o fons de capital risc (venture capital).


 

Si tinguessis un micròfon i un minut per dirigir-te a un auditòri de més de 500 persones ple d’inversors i fons de capital risc locals i internacionals, què els explicaries? Aquest repte el viuran les 21 startups finalistes del Fòrum d’Inversió 2018. Vols ser una d’elles?

Un any més, el Fòrum d’Inversió es converteix en el millor espai per impulsar els projectes més innovadors, ambiciosos i amb potencial de creixement que cerquen capital d’inversors privats o fons de capital risc. Si ets una empresa amb menys de cinc anys de vida i seu social a Catalunya, estàs en funcionament i tens un pla de negoci detallat amb projeccions financeres; t’estem buscant. Presenta la teva candidatura!

 

[:]