[:ca]

EBAN I Business Angels Network de Catalunya han arribat en acord de col·laboració amb Amazon Web Services AWS 

L’Activitat AWS (Amazon Web Services) és un programa dissenyat per oferir a start-ups i projectes llavor els recursos necessaris pel seu creixement exponencial. L’objectiu és ajudar a les iniciatives i negocis a extraure un major rendiment. La plataforma ofereix un conjunt de serveis flexibles i escalables per al cloud computing.

Es tracta d’un conjunt de paquets Portfoli que ofereixen, a start-ups, incubadores i acceleradores, assistència en forma de capacitació, resolució de certs problemes o fòrums amb la comunitat, així com crèdits pels serveis AWS i ofertes de tercers per expandir el negoci de les noves empreses.

Per més informació, consulta la pàgina web d’amazon activate: https://aws.amazon.com/es/activate/

No et perdis aquesta oportunitat!

 

[:]