Del 4 al 8 d’abril se celebra la vintena edició de LAVAL VIRTUAL, un aparador europeu amb més de 17.000 visitants procedents de 45 nacionalitats diferents. Des del 1999, Laval Virtual és l’esdeveniment de referència i líder Europeu en el sector de les noves tecnologies i usos de la realitat virtual i augmentada, que uneix la comunitat tecnològica a la ciutat francesa de Laval. La innovació i les noves tecnologies són factors essencials d’èxit en tots els sectors en el desenvolupament i el creixement empresarial.

Es pot veure el seu triomf a través del nombre creixent de visitants professionals cada any: 4.500 visitants el 2013, amb més sectors empresarials representats. L’exposició de 4.000 m² es dedica als visitants professionals (en sectors com la indústria, patrimoni, capacitació, cultura, màrqueting, salut, etc. )durant 3 dies i es posa a disposició pública el cap de setmana.

Laval Virtual és més que una exposició, també és:

– Conferències Internacionals de Realitat Virtual amb investigacions de tot el món

– Virtual Fantasy, una gran competició estudiantil

– Premis Laval Virtual

– ReVolution, en patnership amb IVRC i Siggrpah, és un aparador tecnològic.

A més, Laval Virtual ofereix fòrums professionals, taules rodones, conferències científiques, fòrum d’inversions etc. Laval Virtual vol promoure tecnologies a tots els àmbits i a cada lloc de treball. Si sou amants de la tecnologia d’or, voleu descobrir projectes i tendències tecnològiques assistint a les jornades contacteu amb BANC. Us facilitem la logística per l’assistència.