[:ca]

Del 4 al 8 d’abril se celebra la vintena edició de LAVAL VIRTUAL, un aparador europeu amb més de 17.000 visitants procedents de 45 nacionalitats diferents. Des del 1999, Laval Virtual és l’esdeveniment de referència i líder Europeu en el sector de les noves tecnologies i usos de la realitat virtual i augmentada, que uneix la comunitat tecnològica a la ciutat francesa de Laval. La innovació i les noves tecnologies són factors essencials d’èxit en tots els sectors en el desenvolupament i el creixement empresarial.

Es pot veure el seu triomf a través del nombre creixent de visitants professionals cada any: 4.500 visitants el 2013, amb més sectors empresarials representats. L’exposició de 4.000 m² es dedica als visitants professionals (en sectors com la indústria, patrimoni, capacitació, cultura, màrqueting, salut, etc. )durant 3 dies i es posa a disposició pública el cap de setmana.

Laval Virtual és més que una exposició, també és:

– Conferències Internacionals de Realitat Virtual amb investigacions de tot el món

– Virtual Fantasy, una gran competició estudiantil

– Premis Laval Virtual

– ReVolution, en patnership amb IVRC i Siggrpah, és un aparador tecnològic.

A més, Laval Virtual ofereix fòrums professionals, taules rodones, conferències científiques, fòrum d’inversions etc. Laval Virtual vol promoure tecnologies a tots els àmbits i a cada lloc de treball. Si sou amants de la tecnologia d’or, voleu descobrir projectes i tendències tecnològiques assistint a les jornades contacteu amb Business Angels Network de Catalunya. Us facilitem la logística per l’assistència.

 

 

[:es]

Del 4 al 8 de abril se celebra la vigésima edición de LAVAL VIRTUAL, un escaparate europeo con más de 17.000 visitantes procedentes de 45 nacionalidades diferentes. Desde el 1999, Laval Virtual es el acontecimiento de referencia y líder Europeo en el sector de las nuevas tecnologías y usos de la realidad virtual y aumentada, que une la comunidad tecnológica a la ciudad francesa de Laval. La innovación y las nuevas tecnologías son factores esenciales de éxito en todos los sectores en el desarrollo y el crecimiento empresarial.

Se puede ver su triunfo a través del número creciente de visitantes profesionales cada año: 4.500 visitantes el 2013, con más sectores empresariales representados. La exposición de 4.000 m² se dedica a los visitantes profesionales (en sectores como la industria, patrimonio, capacitación, cultura, marketing, salud, etc. )durante 3 días y se pone a disposición pública el fin de semana.

Laval Virtual es más que una exposición, también es:
– Conferencias Internacionales de Realidad Virtual con investigaciones de todo el mundo
– Virtual Fantasy, una gran competición estudiantil
– Premios Laval Virtual
– ReVolution, en patnership con IVRC y Siggrpah, es un escaparate tecnológico.

Además, Laval Virtual ofrece foros profesionales, mesas redondas, conferencias científicas, foro de inversiones etc. Laval Virtual quiere promover tecnologías a todos los ámbitos y a cada puesto de trabajo. Si sois amantes de la tecnología de oro, queréis descubrir proyectos y tendencias tecnológicas asistiendo a las jornadas contactad con Business Angels Network de Catalunya. Os facilitamos la logística por la asistencia.

[:]