[:ca]DESCOBREIX LES EMPRESES DEL SECTOR DE GAMING I VIDEOJOCS QUE ES VAN PRESENTAR DAVANT DELS INVERSORS

Barcelona, 14 de març del 2017 , El Canòdrom Parc de Recerca creativa va acollir el Fòrum d’inversió en el sector de Gaming i Videojocs. La Business Angels Network de Catalunya, juntament amb la incubadora GameBCN, van organitzar el fòrum d’inversió dins del marc dels 15 anys de Business Angels Network de Catalunya.

L’acte es va fer amb l’objectiu de remarcar la importància d’un sector que cada vegada és més important i on les empreses protagonistes poden ser grans projectes empresarials de futur. L’esdeveniment va servir per a que els inversors i Business Angels aprenguin sobre nous models econòmics relacionats amb la industria dels videojocs.

El dia del fòrum va començar amb l’obertura d’en Simón Lee, director de l’empresa península canòdrom i gerent de GameBCN, Edgar Garcia, responsable de l’Institut Català d’Empreses Culturals i Alex d’Espona, coordinador de Business Angels Network de Catalunya, Business Angels Network.

Seguidament, l’Emanuele Carisio va fer la presentació del llibre blanc de DEV, associació de desenvolupadors de videojocs a Espanya, “Las 3D de la financiación de videojuegos: Detectar, Destinar, Devolver”.

Seguidament el protagonisme va passar a mans dels emprenedors. Set projectes van ser els seleccionats per presentar davant dels inversors.

El fòrum va permetre generar el primer contacte entre les set empreses i els inversors. Cada emprenedor va disposar de set minuts per presentar el seu projecte i uns cinc minuts per respondre les preguntes dels inversors.

Els projectes que es van presentar són els següents:

Dungeons and Dancers: Joc musical basat en la cultura popular i l’humor.

Quixxel: Disseny i desenvolupament d’apps i jocs de múltiples plataformes amb estil visual retro (píxel art).

Rise of Titans: Joc interactiu 3D de competició retransmissions de partides/ tornejos, nova forma d’entreteniment.

Etherborn: Videojoc 3D de plataformes i puzles en tercera persona, “entreteniment” com a via d’expressió artística.

Rewans: Nou canal de comunicació per a marques, permet captar leads de qualitat, fidelitzar i generar trànsit a punts de venda.

Oh my Godheads: Ajuda a pymes en la creació de videojocs. Videojocs multi-jugador, senzills i humorístics.

Melbits: Joc col·laboratiu per gestionar el consum digital.

Sobre Business Angels Network de Catalunya

BANC, primera xarxa catalana de Business Angels, va néixer com a iniciativa de la patronal CECOT i de la Fundació Privada per a la Promoció de l’Autoocupació de Catalunya (AUTOOCUPACIO) amb el suport de l’Institut Català de Finances (ICF). Business Angels Network de Catalunya està integrat a la Xarxa d’Inversors Privats (XIP), es membre de la Asociación Española de Xarxes de Business Angels (AEBAN), de l’ European Business Angels Network i es membre promotor d’Espanya de la Global Business Angels Network (GBAN).

 

 

 

 

 [:]