[:ca]

 

 

 

 

 

L’Organització d’Autònoms de Catalunya – AUTCAT, associació adherida a la patronal Cecot, posa en marxa, amb el suport de la Generalitat de Catalunya, la 5a. Edició del programa Consolida’t que te l’objectiu d’impulsar la consolidació, l’enfortiment i la re invenció del treball autònom.

 

 

El programa està subvencionat per a les persones autònomes que hi participin, i ofereix un itinerari formatiu acompanyat d’un assessorament personalitzat que els ajudarà a millorar la viabilitat del negoci, millorar la seva capacitat gestora i empresarial per a ser més competitius en un entorn tant canviant com l’actual. Inclou les següents accions:
  • Sessions d’assessorament expert en aspectes clau per a la gestió del negoci.

 

  • Formació obligatòria (Comptes de resultats i tresoreria) i Formació optativa en gestió econòmica, aspectes jurídics i documentals de l’activitat, gestió comercial i l’atenció al client, màrqueting digital, gestió del temps, elaboració de pressupostos i la gestió econòmica, networking, creixement personal i comunicació.

 

Per a participar en el programa o per rebre més informació us podeu posar en contacte trucant al 93 266 70 67 o enviar-nos un email a info@bancat.com

 

Horari provisional de les tres sessions grupals:

26 de març de 16 a 17h

4 d’abril de 10 a 14h

11 d’abril de 10 a 14h

[:]