[:ca]

Barcelona va rebre, per 5è any consecutiu, el For Years From Now (4YFN) , la plataforma comercial de la Mobile World Capital Barcelona que connecta startups, inversors i corporacions durant els dies 26 al 28 de febrer.

Durant l’esdeveniment, BANC, representant la European Business Angels Network (EBAN), va participar a l’Airbus i el Women4Tech. Dos espais on Candace Johnson, presidenta de EBAN, Albert Colomer, fundador i vicepresident de BANC i membre de la junta directiva de EBAN i Maria José Pedragosa, emprenedora de la xarxa BANC i creadora del projecte POPSICASE, van tractar temes tan diversos com les claus per trobar finançament o el paper de la dona en el món de l’emprenedoria.

Aprofitant l’oportunitat de donar visibilitat als projectes i generar noves oportunitats de negoci, diferents emprenedors d’Autoocupació i la Business Angels Network de Catalunya (BANC) van presenciar els tres dies del congrés.

És el cas de Nobone app i Child Care One, emprenedors que han passat pel programa de mentoring d’Autoocupació, i Rewans, Event app i Tradler, tres projectes que compten amb el suport de la xarxa de business angels.

[:]