[:ca]El proper divendres 2 de març, la Junta Directiva de la Business Angels Network de Catalunya celebrarà l’Assemblea Anual per repassar els resultats aconseguits durant el 2017.

L’assamblea d’aquest any, protagonitzada per l’enitat fundada per la Patronal Cecot i la Fundació Autoocupació, serà una assemblea molt especial, degut als 15 anys complerts per BANC. Aquest fet demostra el paper que la xarxa d’inversors privats ha tingut en l’ecosistema emprenedor i de les startups.

L’assemblea es durà a terme a la seu de Garrigues, entitat que ha donat molt de suport a BANC durant tot aquests anys d’activitat.

L’objectiu de la reunió de Junta Directiva es repassar els resultats aconseguits, el paper de la xarxa en el foment de l’emprenedoria i en l’accès al finançament i en establir objectius de cara al futur.

 [:]