[:ca]Albert Colomer, director de la xarxa Business Angels Network de Catalunya, va ser convidat a Jyväskylä (Finlàndia) per realitzar la reunió de la EBAN (European Business Angels Network), de la qual és membre de junta, i per participar de dos dies destinats a conèixer noves startups i tendències del sector esportiu.  Aprofitant el Red Bull Crashed Ice Event, la ciutat de Jyväskylä va organitzar un seguit de presentacions i trobades per a les personalitats convidades amb l’objectiu de presentar el seu ecosistema i el seu model de col·laboració empresarial.

Divendres al matí, Business Angels Network de Catalunya va poder conèixer l’ Institut de Recerca per als Esports Olímpics KIHU, que promou l’esport finlandès a través de la innovació, el desenvolupament i la recerca. Al acabar els convidats van poder presenciar la presentació de l’ Innovation Hub del FCBarcelona, presentada per en Aitor Jiménez, un dels convidats catalans.

Desprès de visitar les instal·lacions del Hippos2020, un gran centre esportiu innovador i dissenyat amb l’última tecnologia, es van conèixer algunes startups rellevants del sector esportiu.

Al dia següent, després de realitzar la reunió de la EBAN  i abans de poder gaudir del Red Bull Ice Event, els convidats es van reunir amb l’alcalde i altres personalitats de Jyväskylä, capital de l’esport a Finlàndia, per conversar sobre emprenedoria i inversió en startups.

 [:en]Jyväskylä

 

KIHU – Research Institute for Olympic Sports, works for Finnish sports. Its mission is to promote Finnish top-level sport through advanced, innovative and ethically responsible applied research and development and expertise activities.

FC Barcelona presentation, Mr. Aitor Jimenez Villar, Head of Strategic Innovation

Hippos2020 is a sports and wellbeing centre for a new decade, which will be built in an urban environment in Jyväskylä, in the heart of Finland.

Firstbeat transforms heartbeat data into personalized insights on stressexercise and sleep

Kasvu Open Concept Mr. Uljas Valkeinen, CEO Ms. Nina Rautiainen, Partner/COB

Crazy Town is a community for freelancers, solopreneurs, micro-sized companies and others, who want to go further together rather than alone

Dissabte

EBAN Meeting with Audra Shallal, Albert Colomer, Ms. Anne Sandelin, Ms. Suvi Vuojolainen, Mr. Sakari Oikarinen

The Capital of Sports and Physical Activity in Finland,
Mr. Timo Koivisto, Mayor of the City of Jyväskylä
Mr. Eino Leisimo, Director of education, culture and sports, City of Jyväskylä
Mr. Antti Saleva, Chairman of the Board in Culture and Sports, City of Jyväskylä
Hotel Cumulus Laajavuori
12.00-15.45
Red Bull Crashed Ice Event (+ lunch)

 

On Friday we will be visiting few companies (sport industry related) and will give you some information about our ecosystems and collaboration models. We would also like you to give us a presentation about your innovation hub project. Later in the evening we will go and have a dinner with some special place.

On Saturday we will go to see the Red Bull Crashed Ice Event!( http://crashedice.redbull.com/en_FI).  We have VIP-area there and we also have a change to go to the local Finnish Ice Hockey game (http://www.jypliiga.fi/in-english/) after the Crashed Ice Event.[:]