Albert Colomer, director de la xarxa BANC, va ser convidat a Jyväskylä (Finlàndia) per realitzar la reunió de la EBAN (European Business Angels Network), de la qual és membre de junta, i per participar de dos dies destinats a conèixer noves startups i tendències del sector esportiu.  Aprofitant el Red Bull Crashed Ice Event, la ciutat de Jyväskylä va organitzar un seguit de presentacions i trobades per a les personalitats convidades amb l’objectiu de presentar el seu ecosistema i el seu model de col·laboració empresarial.

Divendres al matí, BANC va poder conèixer l’ Institut de Recerca per als Esports Olímpics KIHU, que promou l’esport finlandès a través de la innovació, el desenvolupament i la recerca. Al acabar els convidats van poder presenciar la presentació de l’ Innovation Hub del FCBarcelona, presentada per en Aitor Jiménez, un dels convidats catalans.

Desprès de visitar les instal·lacions del Hippos2020, un gran centre esportiu innovador i dissenyat amb l’última tecnologia, es van conèixer algunes startups rellevants del sector esportiu.

Al dia següent, després de realitzar la reunió de la EBAN  i abans de poder gaudir del Red Bull Ice Event, els convidats es van reunir amb l’alcalde i altres personalitats de Jyväskylä, capital de l’esport a Finlàndia, per conversar sobre emprenedoria i inversió en startups.