[:ca]Barcelona, 25 de gener de 2017. El 18 de gener es va realitzar un petit fòrum a les oficines de Business Angels Network de Catalunya.Dues empreses van presentar els seus projectes de creixement a dos inversors privats.  El mini fòrum és va realitzar amb la finalitat de fomentar l’apropament entre els dos business angels i els emprenedors, amb l’objectiu de trobar finançament per potenciar el creixement de les empreses.

La primera en exposar el projecte d’expansió va ser Light and Life. La empresa desenvolupa productes lumínics sense obsolescència programa, productes duradors, reparables i actualitzables a les noves tecnologies emergents. Aquests productes tenen una vida útil molt més elevada que els del mercat actual, i no requereixen d’elevats costos de manteniment. Ja disposen de clients importants, tant nacionals com internacionals, i necessiten finançament per seguir creixent exponencialment.

L’altre empresa que va exposar el seu projecte va ser Fred Cold Brew, que ven cafès i tes per prendre en fred. El producte és saludable i natural. El procés de producció està dissenyat i pensat per a un producte que es pren en fred.  La marca “Fred” ja es pot trobar a molts punts de venta, com per exemple a El Corte Inglés. Busquen finançament per seguir amb la seva expansió internacional.

Sobre Business Angels Network de Catalunya

Business Angels Network de Catalunya, primera xarxa catalana de Business Angels, va néixer com a iniciativa de la patronal CECOT i de la Fundació Privada per a la Promoció de l’Autoocupació de Catalunya (AUTOOCUPACIO) amb el suport de l’Institut Català de Finances (ICF). BANC està integrat a la Xarxa d’Inversors Privats (XIP), es membre de la Asociación Española de Redes de Business Angels (AEBAN), de l’ European Business Angels Network i es membre promotor d’Espanya de la Global Business Angels Network (GBAN)

banc[:]