[:ca] 

Milers de joves d’entre 16 i 26 anys han participat durant el passat dijous en el projecte iFest, organitzat al recinte firal de Montjuïc amb l’objectiu de despertar les inquietuds dels estudiants sobre les noves tecnologies i l’emprenedoria.

Entre els participants hi ha hagut alumnes de batxillerat, formació professional, graus universitaris, màsters i doctorats.

Membres de Business Angels Network de Catalunya, la Business Angels Network de Catalunya, han participat com a ponents experts en emprenedoria i han pogut assessorar i informar als assistents.

Alguns dels objectius més destacables del iFEST de cara als seus participants són traslladar-los la consciència de que poden fer grans coses en els propers anys a través de l’emprenedoria, que la societat espera les seves aportacions i que tenen el talent per dur-les a terme.

També fer-los veure que les seves aportacions poden ser més sofisticades del que inicialment els estudiants poden pensar. I que aquesta sofisticació pot venir de la ciència, la innovació, la tecnologia i la disrupció en general.

L’esdeveniment ha estat impulsat pel programa Catalunya Emprèn de la Generalitat i per l’Ajuntament de Barcelona.[:]