[:ca]

La ciutat de Hyderabad ha acollit la GES 2017, inaugurada pel primer ministre de l’Índia, Narendra Modi, i per Ivanka Trump com a representant dels EUA

 

La Business Angels Network de Catalunya ha participat a la vuitena edició de la gran cimera global d’emprenedors, inversors i empreses.

 

El Director de Business Angels Network de Catalunya, Albert Colomer, ha assistit en representació de la xarxa i com a membre de junta de la EBAN (European Business Angels Network) a la Global Entrepreneurship Summit 2017 (GES 2017), una cimera d’emprenedoria que es celebra anualment i que reuneix emprenedors, inversors i empreses de tot el món. Aquesta edició, que ha sigut la vuitena, s’ha celebrat a Hyderabad, Índia.

La GES d’aquest any ha enfocat la seva mirada cap a les dones emprenedores utilitzant el lema “Women First, Prospery for All”, amb la intenció de que les dones emprenedores puguin desenvolupar les seves idees a un alt nivell. És per aquest motiu que durant els dies de l’esdeveniment, s’han organitzat espais de networking i mentoring amb l’objectiu que els emprenedors, i especialment les dones emprenedores, puguin desenvolupar i fer créixer les seves idees, crear nous contactes o aconseguir finançament.

L’acte d’inauguració de la cimera va ser presidit per Narendra Modi, primer ministre de l’Índia i Ivanka Trump, com a representant dels Estats Units i assessora del president.

L’esdeveniment ha servit per compartir coneixements i escoltar grans experts en temes d’emprenedoria i inversió.

 

Narendra Modi, primer ministre de l’Índia i Ivanka Trump, com a representant dels Estats Units i assessora del president.

 

Albert Colomer, membre de junta de la European Business Angels Network, i Director de la xarxa Business Angels Network de Catalunya. 

[:]