[:ca]La xarxa Business Angels Network de Catalunya, Business Angels Network de Catalunya, ha participat com a jurat a la 17a edició dels Premis Creatic. Aquests  s’atorguen a les millors iniciatives empresarials en l’àmbit de la tecnologia i la innovació, dividint els participants en dues categories: a la millor idea de negoci, i a la millor startup. Els emprenedors van presentar el seu projecte davant un jurat format per membres de diferents entitats.

Cal destacar un premi en metàl·lic de 5.000 euros per al primer classificat i de 3.000 per al segon, en les dues categories, la de millor idea i la de millor start-up. En tots els casos, els guanyadors es podran allotjar al TecnoCampus, on hi ha una comunitat formada per més de 120 empreses, amb una bonificació en el preu del 50% durant el primer any.

Els Premis Creatic els organitzen la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme i l’Ajuntament de Mataró amb el patrocini del Programa Bstartup del Banc Sabadell i l’empresa Servicios Industriales Reunidos (Sirsa). A més, hi col·laboren la xarxa d’inversors Business Angels Network de Catalunya, la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya a través d’ACCIÓ, el Grup d’Empreses de Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació de Mataró i Maresme (Gentic), la delegació al Maresme de l’Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC), la Federació d’Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM), la Cambra de Comerç de Barcelona, Pimec, i l’empresa Bytemaster.

L’acte va tornar a demostrar que els premis Creatic estan plenament consolidats com una cita ineludible per als emprenedors.

Els premis s’entregaran durant La Nit de l’Emprenedoria i la Innovació  que es celebrarà el proper dijous 23 de novembre, i com a novetat respecte l’edició de l’any passat s’hi lliuraran uns reconeixements a la innovació empresarial, amb dues categories, la d’innovació empresarial i la d’innovació social.  Optaran a ser premiats 34 projectes agrupats en les tres categories: millor idea de negoci, millor start-up i millor projecte universitari.

Més informació[:]