[:ca]

Ja ha arribat el teu moment!

 

L’ iFest és un esdeveniment únic per a estudiants que permet trobar-se amb els creadors de la tecnologia, la innovació i la disrupció que estan canviant el món.

 

Troba la inspiració i encomana’t de passió per fer coses “més sofisticades”. Impregna’t de tecnologia i fes aportacions a la societat.

 

L’iFest, la festa de la innovació, la ciència i la tecnologia comptarà amb 4 activitats diferents: Meet Inspiration, espai de ponències, Virtual discovery una experiència gamificada i de realitat virtual per conèixer les últimes tendències en ciència i tecnologia de la mà d’empreses i emprenedors/es catalans/es, un workshop per a docents i el Dream BIG Challenge, un taller disruptiu en el qual s’hauran d’assolir els reptes.

L’esdeveniment serà el 30 de novembre al Palau Sant Jordi. La inscripció es pot fer per equips i escoles, o individualment.

La participació en el Dream BIG Challenge, es farà per equips mixtos entre alumnes: (players a partir d’ara) i docents (shakers a partir d’ara).
Els assistents inscrits per lliure estareu ubicats a la grada del mateix Palau Sant Jordi i podreu afegir-vos a algun equip ja format.

Els assistents estareu ubicats a la pista o bé a la grada del mateix Palau Sant Jordi.

ROLS:
Players: 
Joves estudiants en un punt decisiu de la seva formació i amb capacitat de crear i aportar a la societat. Participen en l’exposició virtual i en el Challenge (pista i grades).
Shakers: Docents o tècnics/ques que han de guiar, motivar els joves i les joves i ajudar-los/les a prendre part activa a la societat. Participen en el Taller de docents i al grup de grades del Challenge. Si es tracta d’equips universitaris, els shakers poden ser estudiants, en tot cas han de ser majors d’edat.

FORMACIÓ DELS EQUIPS: Els equips són de 17 persones en total: 3 estudiants + 1 docent que jugaran a la pista del Palau Sant Jordi i 11 estudiants + 2 docents com a mínim que participaran desde les grades. Tots els equips estareu identificats amb un número.

 

Un cop emplenat aquest formulari, cada membre de l’equip rebrà un correu electrònic per completar el seu procés d’inscripció. Estigueu pendents del correu electrònic perquè us anirem enviant informació important. Uns dies abans de l’esdeveniment cada membre de l’equip rebrà la seva acreditació, recordeu consultar el correu brossa si no el rebeu.

[:]