[:ca]

  • Del 13 al 19 de novembre se celebrarà la Global Entrepreneurship Week, un esdeveniment on participen més de 160 països.

  • Autoocupació, Reempresa i Banc seran les organitzacions amfitriones de l’edició de la GEW Spain 2017.

Barcelona, 27 d’octubre del 2017 – La 10a edició la Global Entrepreneurship Week Spain 2017 (GEW Spain 2017) que se celebrarà del 13 al 19 de novembre, comptarà amb diferents activitats i esdeveniments de la GEW 2017 organitzats per entitats, empreses, emprenedors i institucions amb l’objectiu de celebrar l’emprenedoria i promoure l’esperit emprenedor. Autoocupació, Reempresa i BANC seran les tres organitzacions que acolliran la iniciativa al territori espanyol (GEW Spain 2017).

Tot i això, i amb l’objectiu de donar cabuda al màxim nombre d’organitzacions que vulguin adherir-se a la setmana de l’emprenedoria, es podran registrar actes i esdeveniments a la GEW Spain 2017 durant tot el mes de novembre.

Per tal de participar a la GEW Spain 2017 caldrà que cada organització creï un usuari a la pàgina web de l’organització i registri els seus esdeveniments. Seguint aquest procés, al llarg de les 10 edicions, la GEW ha aconseguit crear una comunitat mundial on participen més de 160 països. Des d’aquí emprenedors, empreses, inversors i institucions promocionen els seus projectes, comparteixen idees i tenen l’oportunitat de descobrir noves realitats del món emprenedor.

L’edició de la GEW Spain 2016 impulsada des de Youth Bussiness Spain i la Fundación Rafael del Pino, que va acollir l’acte de llançament de la GEW Spain 2016, va comptar amb 153 actes que es van celebrar a diferents ciutats espanyoles. És per això que s’espera que l’edició d’enguany tingui una bona rebuda i continuï inspirant a aquells que volen emprendre.

 

[:]