L’acte va reunir grans personalitats entre els quals es trobava el President Puigdemont

Es va celebrar el lliurament dels Reconeixements Cecot al Progrés Empresarial  

Barcelona, 24 d’octubre de 2017. La Nit de l’Empresari, el gran esdeveniment protagonitzat per la Patronal Cecot, va celebrar el lliurament dels Reconeixement Cecot al Progrès Empresarial i va guardonar a les empreses guanyadores de cadascuna de les 8 categories.

Baraka Club de Viatges, empresa que el seu dia va trobar finançament a través de la xarxa BANC, va guanyar el premi al Comerç més Dinàmic. Mentre que Lúcid Product Design Agency va guanyar el premi a la Millor Jove Iniciativa Empresarial.

El President de la Generalitat Carles Puigdemont va realitzar l’últim parlament de l’acte. Justament abans, va ser el President de la patronal Cecot, Antoni Abad, qui durant el seu discurs va remarcar i felicitar la feina feta per la xarxa BANC. La Business Angels Network de Catalunya continua creixent i aportant valor a l’emprenedoria.

La nit va servir per reconèixer la feina de les empreses guardonades i per remarcar la importància de l’activitat empresarial.