La inversió mitjana per Business Angel ha augmentat un 12% l’últim any arribant als 22.500 €.

  • Les millors startups van poder presentar els seus projectes als més de 300 inversors assistents.

 

Munic, 19 d’octubre de 2017. Aquesta setmana, la xarxa europea de Business Angels (EBAN) ha celebrat una de les trobades anuals més important de l’ecosistema inversor, l’EBAN Winter Summit, al Palau de Nymphenburg de Munic (Alemanya).

BANC, la Business Angels Network de Catalunya, ha subratllat la importància d’aquests tipus d’actes que reuneixen a tot l’ecosistema i que serveixen als inversors per compartir coneixements, conèixer les  últimes tendències, i compartir estadístiques europees del sector.

Així doncs s’ha pogut saber que la inversió en startups realitzada per Business Angels a Europa és de 6.700 milions d’euros. El número d’inversions ha crescut un 16% l’últim any arribant a 38.230, i el número de Business Angels s’ha incrementat un 3% fins als 312.500 inversors.

Una altre dada positiva és la que mostra que la inversió mitjana per inversor ha crescut un 12,5%, passant de 19.990€ a 22.500€.

L’EBAN Winter Summit ha protagonitzat dos dies de presentacions on els més de 300 inversors assistents han pogut realitzar networking i presenciar les millors conferencies sobre inversió i innovació. A més, els emprenedors seleccionats van poder presentar els seus projectes davant dels assistents.