[:ca]

El dilluns 23 d’octubre la Cecot, soci fundador de la xarxa Business Angels Network de Catalunya, celebrarà la 23a edició de la Nit de l’Empresari, amb motiu del lliurament dels Reconeixements Cecot al Progrés Empresarial, i ens agradaria poder gaudir de la vostra assistència.

Distingir les bones pràctiques en àmbits professionals i empresarials, premiar-les, fer-les públiques i compartir-les amb altres empreses i professionals és una funció bàsica en una organització empresarial com la patronal Cecot. I la Nit de l’Empresari esdevé el punt de trobada anual entre els seus associats, on es ret homenatge a l’esforç diari del “fer empresa” i on existeix l’oportunitat de retrobar, saludar o conèixer per primer cop a altres empresaris i empresàries.

L’any passat vam parlar de la necessitat de transformar les idees mitjançant una “reEvolució” en els models empresarials i econòmics del moment. Aquest any fem un pas més i us volem proposar que ens acompanyeu a “Explorar NOUS límits” en aspectes tan importants com les relacions laborals, la recerca i la innovació, la formació en el lloc de treball, les polítiques energètiques i tots aquells àmbits del món de l’empresa que cal ajustar a un nou context, a una nova realitat econòmica fortament marcada per la globalització i la transformació digital. Sense perdre mai de vista la vinculació intrínseca de totes elles amb la cohesió social i la millora del benestar de la nostra societat.

[:]