Aprofitant el poder de l’emprenedoria, la innovació i la inversió 

 

BANC, la Business Angels Network de Catalunya, serà a la EBAN Winter Summit 2017, un dels esdeveniments més importants i rellevants de Business Angels d’Europa, que se celebra aquest any a Munic, Alemanya. Aquest esdeveniment és la 16a edició de la prestigiosa Winter University de l’ EBAN, la European Business Angel Network.

BANC és un dels membres més importants de l’EBAN. De fet, el director de BANC Albert Colomer és membre de la junta directiva de l’ EBAN.

A Munic, compartirem el progrés de les principals carteres d’inversió, descobrint les últimes innovacions en sectors d’inversió. A més, desenvoluparem els passos necessaris per aprofitar la influència dels mercats de capitals.

Ets inversor? Uneix-te a una de les majors convocatòries d’Inversors a nivell mundial on compartirem experiències, inspirades en start-ups innovadores.