BANC va impartir tres sessions sobre finançament alternatiu i inversió privada a més de 20 emprenedors

Barcelona, 20 de juliol de 2017.  Aquest dimarts es va dur a terme l’última sessió de formació que BANC va realitzar sobre finançament alternatiu, inversió privada i emprenedoria en el marc del programa Emprèn d’aquest juliol.

Més de 20 emprenedors provinents de diferents sectors van poder gaudir de tres sessions de formació amb l’objectiu d’aprendre sobre les opcions disponibles de finançament alternatiu.

La primera sessió va comptar amb un membre de l’equip de BANC que va explicar les claus per trobar un inversor privat, i amb un membre del Parc de Recerca de la UAB que va explicar les diferents ajudes de finançament disponibles per l’ecosistema emprenedor. Els emprenedors van poder veure un gran ventall de programes públics de finançament, tan europeus com nacionals. Sobre tot, es va repassar el SME Instrument i l’ Horitzó 2020.

La segona sessió va servir per practicar i millorar l’Elevator Pitch. Els emprenedors van comptar amb la presencia de membres de l’equip del 4YFN (Mobile World Capital) i de l’Impact Growth que van explicar diferents opcions per aconseguir Equity Free Funding a través de concursos per startups. També van donar uns consells per saber com aprofitar la participació en una fira o saló d’emprenedoria.

Per acabar, l’última sessió va consistir en un fòrum d’inversió on els emprenedors van poder presentar els seus projectes a un grup de 8 inversors i mentors. L’objectiu de la sessió era que els mentors poguessin assessorar i donar feedback als diferents projectes emprenedors, a la vegada que es fomentava el networking entre els membres participants.

Des de la Business Angels Network de Catalunya es vol agrair a cadascuna de les persones que han fet possible aquesta formació i al programa Emprèn per fomentar l’emprenedoria.

 Joan Jofra del 4YFN explicant l’ Impact Growth

Sobre BANC

BANC, primera xarxa catalana de Business Angels, va néixer com a iniciativa de la patronal CECOT i de la Fundació Privada per a la Promoció de l’Autoocupació de Catalunya (AUTOOCUPACIO) amb el suport de l’Institut Català de Finances (ICF). BANC està integrat a la Xarxa d’Inversors Privats (XIP), es membre de la Asociación Española de Redes de Business Angels (AEBAN), de l’ European Business Angels Network i es membre promotor d’Espanya de la Global Business Angels Network (GBAN).