Fòrum inversió: Les 21 startups finalistes han presentat els seus projectes al auditori AXA de Barcelona

 

Barcelona, 08 de juliol de 2017.  BANC va participar al fòrum d’inversió d’ACCIÓ celebrat a l’auditori AXA el passat 6 de juliol.

Els consultors de BANC van assessorar a l’espai de networking a més de 20 startups. A més, la xarxa va proposar algunes startups per als premis entregats durant fòrum.

Un total de 21 start-ups es van presentar públicament davant d’inversors i emprenedors, locals i internacionals. Es tracta d’empreses que destaquen pel seu caràcter diferencial i valor innovador, pel seu impacte social i per la implicació de l’equip emprenedor.

Els emprenedors escollits van tenir l’oportunitat de presentar el seu projecte davant d’un gran nombre d’inversors privats i fons de capital risc.

Un dels exemples és PROKEY. L’empresa, que va ser escollida entre les finalistes dels premis, produeix refrescos que contenen microorganismes vius. És un producte deliciós i saludable. S’elabora gràcies a l’acció de cultius vius de quefir d’aigua. El resultat és un refresc baix en calories i sucres.

Prokey uneix les qualitats d’un iogurt amb bífidus i un refresc isotònic sense els problemes nutricionals derivats dels làctics o dels sucres i edulcorants que s’acostumen a afegir.

Catàleg Fòrum Inversió

De la crida per captar startups per al fòrum, ACCIÓ va desenvolupar un catàleg  que recull 50 de les iniciatives emprenedores de més potencial de Catalunya per connectar-les amb el món de la inversió privada. Són projectes seleccionats d’entre més de 100 candidatures presentades i que operen en sectors de futur, com les ciències de la vida i la salut, les TIC i altres tecnologies capdavanteres.

 

 

fòrum inversió