Els emprenedors podran aprendre sobre les diferents opcions disponibles per fer créixer els seus projectes

 Barcelona, 06 de juliol de 2017.  La Business Angels Network de Catalunya ha programat les tres sessions de formació que es realitzaran a les seves oficines el 11, 13 i 18 de Juliol.

La formació pretén presentar als emprenedors assistents les diferents opcions de finançament alternatiu disponibles. Per tant, s’explicarà com funciona el món dels Business Angels i els préstecs de finançament alternatiu. També és remarcarà la importància de l’elevator pitch a l’hora de captar l’atenció dels inversors privats.

Per tal d’oferir més valor als emprenedors assistents, la formació comptarà amb la presencia de representants del Parc de Recerca de la Universitat Autònoma de Barcelona (PRUAB) i de representants del 4YFN del Mobile World Capital.

El Parc de Recerca de la UAB explicarà com funciona el SME Instrument, mentre que el representant del 4YFN ens parlarà de diferents opcions per aconseguir Equity Funding. Per acabar, l’última sessió comptarà amb la presencia d’inversors i mentors que valoraran cada projecte.

L’acte també pretén fomentar el networking entre emprenedors i inversors.

 

 

Sobre Business Angels Network de Catalunya

Business Angels Network de Catalunya, primera xarxa catalana de Business Angels, va néixer com a iniciativa de la patronal CECOT i de la Fundació Privada per a la Promoció de l’Autoocupació de Catalunya (AUTOOCUPACIO) amb el suport de l’Institut Català de Finances (ICF). Business Angels Network de Catalunya està integrat a la Xarxa d’Inversors Privats (XIP), es membre de la Asociación Española de Redes de Business Angels (AEBAN), de l’ European Business Angels Network i es membre promotor d’Espanya de la Global Business Angels Network (GBAN).