Asebio Investor Day i Business Angels Network de Catalunya Business Angels Network de Catalunya

26 i 27 setembre, Asebio Investor Day.

Presenta el teu projecte innovador biotecnològic als principals inversors

 

La xarxa Business Angels Network de Catalunya participarà al Asebio Investor Day i serà membre del Comitè Assessor avaluant els diferents projectes.

ASEBIO Investor Day és un esdeveniment que permet introduir projectes innovadors de biotecnologia espanyols a un auditori d’inversors líders i empreses farmacèutiques. L’esdeveniment està organitzat per ASEBIO, l’Associació Espanyola de Bioindústria, amb el suport de l’ICEX – Institut Espanyol de Comerç Exterior i la col·laboració del Parc Científic de Barcelona. L’esdeveniment també comptarà amb una varietat d’inversors d’Espanya i l’estranger, interessats a identificar oportunitats d’inversió i llicències a Espanya.

El Comitè Assessor avaluarà i seleccionarà els millors projectes entre totes les sol·licituds rebudes, amb l’objectiu d’invitar aquests projectes i empreses de la màxima qualitat.

BANC, la Business Angels Network de Catalunya, intenta connectar emprenedors (projectes llavor o startup) amb inversors. Treballem per a projectes multisectorials (industrial, agrotech, tic, dispositius mèdics, etc.) amb necessitats entre 25.000 € i 350.000 €. Business Angels Network de Catalunya va ser la primera xarxa d’inversors privats catalans i espanyols. L’organització va ser fundada per la patronal CECOT i la Fundació Autoocupació, amb la col·laboració de ICF (Institut Català de Finances). Business Angels Network de Catalunya pertany a XIP (Xarxa d’Inversors Privats d’Acció), és membre de l’Associació Espanyola de Business Angels (AEBAN) i de la European Business Angels Network (EBAN). Business Angels Network de Catalunya és el principal promotor a Espanya de la Global Business Angels Network (GBAN).